Rafalik Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam, Model zacząłem już troszkę wcześniej, ale generalnie prace idą powoli, więc wrzucę mały warsztat. Był, jest i prawdopodobnie będzie to jedyny śmigłowiec w mojej kolekcji - chyba, że pojawi się kiedyś W-3 w tej skali i +/- podobnej cenie, to chętnie też za niego się zabiorę. Tymczasem: Jak tylko coś ruszy, to będzie update. Pozdr, R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Z blaszko czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Raczej bez, choć nie powiem, że póki nie wkleiłem kokpitu do kadłuba, to biję się w myślach i zastanawiam nad tą blaszką. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Malowanko wojskowe? Może Mosesa zmobilizujesz do intensywniejszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Naturalnie, że wojskowe - dlatego właśnie myślę nad tą blaszką, bo tu mnie najbardziej gryzie zły kształt tablicy przyrządów. Zresztą tak jak wspomniałem - będzie to raczej jedyny śmiglak, który stanie gdzieś na tyłach półki, więc nie traktuję go jakoś bardzo poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 będzie to raczej jedyny śmiglak, który stanie gdzieś na tyłach półki, na jakich tyłach Na honorowym miejscu ma stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Jak dorobię się nowego regału, to stanie obok reszty polish-airforcowej ekipy w 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Malowanko wojskowe? Może Mosesa zmobilizujesz do intensywniejszej pracy Ej robię, szlifuję, a skończył mi się papier ścierny A na serio, może jutro wrzucę jakieś foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Ej robię, szlifuję, a skończył mi się papier ścierny Czyżby taki sam problem jak kiedyś ze sznurkiem do snopowiązałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi