Rafalik Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam, Model zacząłem już troszkę wcześniej, ale generalnie prace idą powoli, więc wrzucę mały warsztat. Był, jest i prawdopodobnie będzie to jedyny śmigłowiec w mojej kolekcji - chyba, że pojawi się kiedyś W-3 w tej skali i +/- podobnej cenie, to chętnie też za niego się zabiorę. Tymczasem: Jak tylko coś ruszy, to będzie update. Pozdr, R Cytuj
Rafalik Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Napisano 4 Kwietnia 2012 Raczej bez, choć nie powiem, że póki nie wkleiłem kokpitu do kadłuba, to biję się w myślach i zastanawiam nad tą blaszką. Zobaczymy. Cytuj
Grzes Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisano 4 Kwietnia 2012 Malowanko wojskowe? Może Mosesa zmobilizujesz do intensywniejszej pracy Cytuj
Rafalik Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Napisano 4 Kwietnia 2012 Naturalnie, że wojskowe - dlatego właśnie myślę nad tą blaszką, bo tu mnie najbardziej gryzie zły kształt tablicy przyrządów. Zresztą tak jak wspomniałem - będzie to raczej jedyny śmiglak, który stanie gdzieś na tyłach półki, więc nie traktuję go jakoś bardzo poważnie. Cytuj
tofik Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisano 4 Kwietnia 2012 będzie to raczej jedyny śmiglak, który stanie gdzieś na tyłach półki, na jakich tyłach Na honorowym miejscu ma stać Cytuj
Rafalik Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Napisano 4 Kwietnia 2012 Jak dorobię się nowego regału, to stanie obok reszty polish-airforcowej ekipy w 1/48. Cytuj
Moses Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisano 4 Kwietnia 2012 Malowanko wojskowe? Może Mosesa zmobilizujesz do intensywniejszej pracy Ej robię, szlifuję, a skończył mi się papier ścierny A na serio, może jutro wrzucę jakieś foto. Cytuj
Grzes Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisano 4 Kwietnia 2012 Ej robię, szlifuję, a skończył mi się papier ścierny Czyżby taki sam problem jak kiedyś ze sznurkiem do snopowiązałek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi