Is-7 Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam. Na razie idzie ok. Tylko rozwierć jeśli dasz radę lufę tego km-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Powoli, ale fajnie. Czyżbyś zagustowałw Sdk-ach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam.Na razie idzie ok. Tylko rozwierć jeśli dasz radę lufę tego km-u. No właśnie po zrobieniu zdjęć stwierdziłem to samo że przydało by się tą lufę rozwiercić... było późno i już mi się nie chciało... ale dzisiaj się tym zajmę. Powoli, ale fajnie. Czyżbyś zagustowałw Sdk-ach? Zgadłeś i powiem szczerze że następny w planach będzie Sd.Kfz.251/20 Ausf. D.'UHU' a potem Sd.Kfz.251/9 Ausf.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Super ci idzie, czyżbyś rozpoczął masową produkcje Sdeków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Jesli chodzi o eseka 9 to zwroć uwagę na malowanie nie tyle o kolory czy plamy ale o okres użytkowania i miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Wychodziło by na to że czas na malowanie... spasowanie detali bardzo dobre (zero szpachli prócz miejsc gdzie były wypychacze) model skleja się sam, instrukcja bardzo dobra. Reasumując... model o niebo lepszy niż 251/21 Drilling. A teraz czas na zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Bardzo ładny. Teraz tylko wykonaj tak ładnei malowanie i będzie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Z przodu na pomostach też masz ślady po wypychaczu - trzecia sekcja. Bardzo fajnie sie prezentuje. Zrób mi zdjęcie od przodu z kąta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Z przodu na pomostach też masz ślady po wypychaczu - trzecia sekcja. Bardzo fajnie sie prezentuje. Zrób mi zdjęcie od przodu z kąta. Kurde to jednak ślady po wypychaczach a się zastanawiałem po co te dziurki... zaraz zaszpachluje. A o ile dobrze zrozumiałem to o takie fotki ci chodziło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Z przodu na pomostach też masz ślady po wypychaczu - trzecia sekcja. Bardzo fajnie sie prezentuje. Zrób mi zdjęcie od przodu z kąta. Krzychu teraz tak przeglądałem monografie i wychodzi na to ze to nie są ślady po wypychaczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Nie powiem , bardzo elegancko sklejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Nie powiem , bardzo elegancko sklejony żeby tylko teraz był elegancko zmalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Jak by co masz dobrą bazę do mycia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Dzięki za foty - jest naprawdę świetny. A co tych otworów - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam uparłem się na jedno konkretne kamo i dążę do tego żeby mi wyszło... O to wzór A o to próby Co sądzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Fajnie Ci wyszły te wodorosty ale może spróbuj je jeszcze bardziej poszarpać / pokrzywiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Czym maskowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Czym maskowałeś? Zapewne patafix lub inny blutak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Czym maskowałeś? Zapewne patafix lub inny blutak No dokładnie blutak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Witam. Kamo bardzo fajnie i ciekawe. Ja bym jeszcze zniwelował te ostre krawędzie gdzieniegdzie i będzie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Mam kilka pytań 1. Miejsca zaznaczone na czerwono mam interpretować jako deski jak na zdjęciu powyżej ?? 2. Miejsca zaznaczone na biało i niebiesko czyli obicia siedzeń i oparć zmalować na czarno... lub ?? 3. miejsca zaznaczone na zielono czyli "drążki" i kierownica zmalować jak na zdjęciu całe na czarno ?? Z góry dziękuje za odpowiedz i w sumie nie będę ukrywał faktu iż zależy mi na czasie... chciałbym to jakoś w miarę szybko zmalować żebym mógł dalej ruszyć z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 ad.1 to są jak najbardziej drewniane siedziska ad.2 możesz pomalować na jakiś odcień brązu np lub bordo. ad.3 czarne byłyby chyba najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 W pozycji pierwszej i drugiej zgodziłbym sie z powyższym, a w trzeciej całość na kolor wnętrza tylko gałki/rączki na czarno. Ale to wszystko z głowy - nic poparte dowodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 No to na chwilę obecną wygląda to tak. Wstrzymam się jeszcze z warstwą sidoluxu ponieważ mogą nastąpić jakieś poprawki... obicia siedzeń i oparć chciałbym jeszcze przyciemnić (w szczególności siedzenia) Jakieś propozycje rady do ewentualnych poprawek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie to wygląda, widać duże postępy jakościowe Oby tak dalej! Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi