crustian Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Superanckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzemi Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robcio7904 Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Jeszcze raz dzięki za życzliwe komentarze. Do makiety dołożyłem najważniejszy element - antenę poziomą, która to wysyłała emisję dla pokładowych radiokompasów. Teraz jest kompletna...oprócz obsługi . A składała się z 5 żołnierzy. Następnym krokiem będzie zdobycie 5 figurek. Nie wiem jak spece od techniki samochodowej LWP, ale po zaciagnięciu języka, stwoierdzono , że koła mogły być "w powietrzu" jeśli samochód stał na stabilnych podporach. Ta lewitację kół mogę zmienić tylko będzie trochę roboty , bo teraz jest trudny dostęp. Proszę o podpowiedzi. No i lampy na budynku sa za duże. No cóż robione od podstaw z...rurki termokurczliwej. Załączam kilka zdjęć z montażu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam.Piękne wykonanie i ciekawy temat.Zrobiłeś to perfekcyjnie.Fajna robota co tu dużo mówić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Ostatnie zdjęcie - genialne.Szkoda tylko,że nie czarno-białe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 No właśnie. W skali 1/72 znaleźć figrurkę zołnierza i to LWP i z lat 50 tych to marzenie.Może koledzy podpowiedzą jak ten problem rozwiązać? Przykladowa aukcja: http://www.ebay.co.uk/itm/ESCI-242-WARSAW-PACT-TROOPS-model-figure-kit-NEW-BOX-1-72-/150800314131?pt=UK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN&hash=item231c662f13#ht_500wt_1202 Opis zestawu: http://www.plasticsoldierreview.com/Review.aspx?id=400 Nie ma tam zbyt duzego wyboru ale daje jakies pojecie w ktora strone ewentualnie konwertowac inne figurki. Diorama jest przepiekna. Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Nikt się jeszcze chyba nie dopatrzył, ale w tytule jest błąd- brakuje literki 'n'. Jest radiolataria, powinno być radiolatarnia Poza tym makieta robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Poprawiłem, dzięki za zwrócenie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robcio7904 Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam. Jak zwykle za szybko chciałem wstawić posta i zrobiłem "błęda" w tytule postu. Przepraszam postaram się poprawić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Piękna robota. Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi