elefantes Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Clear fix bardzo dobrze trzyma, wiem bo go używam Natomiast co do szyb, to można je też wkleić za pomocą lakieru bezbarwnego. Model pomimo wszystko ładnie się prezentuje. Szkoda tylko, że w ogóle nakleiłeś tą kalkę Formel XXL, moim zdaniem jest ona zupełnie niepotrzebna. Czekam na kolejne fotki PS Właśnie zamówiłem sobie takiego MANa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Dokładnie u mnie pół modelu jest na ClearFix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 9 Września 2007 Autor Share Napisano 9 Września 2007 Dawno nic nie aktualizowałem. Model prawie ukończony, tylko musze wstawić chromowaną wstawke z przodu i bedzie koniec. O to fotki-reszta fotek bedzię w galeri gdy ukończe model w całości: Pozdrawiam-Wojciechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Wojciechu fajnie wykonałeś, tego laptopa w kabinie co masz z czego go zrobiłeś napisz kilka szczegółów, na forum lub na PW model na sześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 10 Września 2007 Autor Share Napisano 10 Września 2007 Laptopa wykonałem dzięki pomocy Domuzyna, który wytłumaczył mi jak to zrobić. Miałem stare karty do telefonu, z kótrych wyciąłem 2 kwadraty odpowiedniej wielkości po przeskalowaniu. Zdjęcie z nawigacji i klawiaturki ściągnąłem z neta i również je przeskalowałem i nakleiłem na te 2 kwadraty, które zostały pomalowane na czarno, a ekran od zewnątrz na srebrno. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Bardzo ładnie wyszedł ci MANik Brawo Cieszę się że udało ci się posklejać tego lapiego kabli nie widzę ?? dorabiałeś ?? Fajnie wygląda Byle tak dalej Takie krótkie pytanko.. kładłeś lakier bezbarwny na kalki ?? Nie zniszczyły ci się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 17 Września 2007 Autor Share Napisano 17 Września 2007 Ja wogóle na ten model nie kładłem lakieru bezbarwnego, ani pod kalki, ani na kalki. Kabli nie ma-może kiedyś dorobie. Bardzo Ci dziękuje Domuzyn za pomoc Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi