kubisz Napisano 16 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Dzięki za opinie Jak patrzę na te pancerne drzwi ciekaw jestem ile to waży i ile pali na 100 km. Drzwi ważą ok. 270 kg, a taki Humvee pali prawie 25l/100km (diesel oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Ta ilość szczegółów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Npiszę tutaj zbiorczo Well done!!! Gratulacje choć znając Twoje zdolności stać Cię na jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam! Wystarczy popatrzeć na okładkę strony głównej. To cały mój komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawo Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Noo Kolego! Fajnie, że trafiłeś z tym Humvee na główną! Bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi