MikeP Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 Piękny model Ci wyszedł. Brawo. Gdyby poprawić te parę drobiazgów (wiem, że to dopiero następnym razem): silnik, wielkość kokard - to się najbardziej rzuca w oczy, to byłaby totalna rewelacja. Ale i tak jest baaardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 30 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2012 Dzięki Michał za dobre słowo Gdybym ze dwa miesiące wcześniej miał dzisiejszą wiedzę, byłoby pewnie inaczej. A tak... wygląda jak wygląda. Nic straconego. Drugi leży w szafie, więc może kiedyś razem go zmęczymy albo zamęczymy. Może go nawet trochę pootwieram, bo teraz to i fajne silniczki żywiczne Vectora wchodzą.... W trakcie przygotowań do sesji na poczet pierwszej galerii, wpadłem na pomysł aby zapoczątkować coś w rodzaju swojej własnej tradycji na zakończenie prowadzonego warsztatu. Aby pokazać wielkość fotografowanego modelu/obiektu, to zamiast stosowania zapałek, grosików czy też innych numizmatycznych gadżetów (co jak dla mnie jest w pewnym sensie abstrakcyjnym punktem odniesienia jeśli chodzi o określenie wielkości maszyny, jednak bardzo wymownym jeżeli chodzi o pokazanie czegoś małego), postanowiłem pokazać porównanie wielkości aktualnego modelu z poprzednim, oczywiście wykonanych w tej samej skali. Chodzi o zobrazowanie, porównanie, jak się wielkością miała jedna maszyna do innej...powiedzmy w rzeczywistości. Czyli np. czy Łoś w porównaniu z He111 był maszyną dużą, małą, czy wielkością zbliżony, podobny? Zatem na razie porównanie Avengera z Bf109 G-6. W sumie to wypadałoby zapodać jeszcze jakieś podsumowanie ad. modelu....ale może zrobię to w galerii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Niezwykle realistycznie pomalowany model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 1 Lipca 2012 Autor Share Napisano 1 Lipca 2012 Witam, Dziękuję Wam za duże zainteresowanie moim warsztatem. Zapraszam do mojej galerii. Jest w obrazku poniżej: Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi