Lucas HS Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Super jest i pewnie będzie jeszcze lepiej, a czy mógłbyś wrzcić większe foty żeby dało się powiększyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 28 Lipca 2007 Autor Share Napisano 28 Lipca 2007 Chodzi Ci o zdjęcie goleni?? mogę wrzucić jedynie oryginał z którego wycinałem bo wszystko leży na modelarni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Ok to jak będziesz w modelarni to zrób proszę duże zdjęcia, chciałbym zobaczyć "z bliska". PS;Tak mam na myśli zdjęcia zrobionych już goleni. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roberto Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Gratuluje silnej woli ! Czy w tym modelu coś wogóle pasuje do siebie ? Czy to nieustanna walka jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 28 Lipca 2007 Autor Share Napisano 28 Lipca 2007 Na razie nie znalazłem części żeby pasowała Już pomału zaczynam mieć dosyć, ale nie mogę sie poddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Golenie na chwile obecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 25 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2007 Po 2 tygodniach wywczasu, zabrałem sie za model. Na razie relacja słowna, modle sklejony do kupy i poszpachlowany, czeka na pierdółki i w tym tygodniu surfacer. Podwozie czeka na złożenie do kupy. Zabrałem sie za szkło i gdyby nie to ze pasuje jak wszystko to bym skończył z sobą i z ty modelem. myślę że do końca tygodnia coś wyskrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Pokibicuje , składam „coś” podobnego w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 Ty pokaż Tomek w końcu cużeś uczynił z malowaniem....bo nóżkami przebieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 Widziałem już modelik po malowaniu, i musze powiedzieć ze to wygląda;) No Timi, już niedługo zapewne skończysz;) cya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 4 Września 2007 Autor Share Napisano 4 Września 2007 Hej Na razie tylko takie foty, bo nie miałem dzisiaj aparatu na modelarni. Model już pomalowany, to CO widział Raddosnyy to była pierwsza warstwa kamuflażu. Teraz jest już malowanie jest w 80% skończone, jeśli mój kochany net pozwoli to w sobotę coś podrzucę. Tyle udało mi sie załadować zanim net odmówił posłuszeństwa:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 8 Września 2007 Autor Share Napisano 8 Września 2007 Skończyłem kamuflaż, teraz jeszcze muszę go trochę wyblaknąć i potraktować jakimś filtrem itp Zdjąłem maski po pomalowaniu dołu i co widzę... Gdzieniegdzie taśma zeszła razem z farbą muszę to poprawić i zobaczymy jak wyjdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 No ładnie ładnie , widać że strasznie matowa ta farba , 48 to 48. Czekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Bardzo ładnie wyszedł. Założę się że gdy wrzucisz fotki skończonego Special Hobby wypuści swój od dawna zapowiadany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 9 Września 2007 Autor Share Napisano 9 Września 2007 Cieszę sie że sie model podobie Na szczęście już kończę, potem sie biorę za samosklejalną Tamiyje. jacku szczerze olewam Special Hobby, po tym co przeżyłem z tym modelem nigdy więcej Batla i short runów Następne fotki wrzucę znowu koło weekendu i mam nadzieje ze będę już wtedy kończył malowanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 jacku szczerze olewam Special Hobby, po tym co przeżyłem z tym modelem nigdy więcej Batla i short runów O samoniesklejalności Battle z Classic Airframes słyszałem sporo i właśnie dlatego grzecznie czekam na model Special Hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 7 Października 2007 Autor Share Napisano 7 Października 2007 Obecny stan prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Cszczerze olewam Special Hobby, po tym co przeżyłem z tym modelem nigdy więcej Batla i short runów Dlaczego? Shortruny to świetna sprawa. Mi osobiście większą radochę sprawia sklejanie short runów, niż modeli, które są super dopasowane, pokroju Tamiyi. Tak poza tym model wyszedł Ci naprawdę piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi