bartek33365 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 (edited) Witam, jest to moje pierwsze autko. Zwykle zajmuje się lotnictwem ale ostatnio mi się trochę przejadło. Więc postanowiłem trochę porobić w pancerce. Dlaczego Hummer? A no dlatego że gram w Battlefielda Bad Company 2 i przypadła mi misja z Hummerami i postanowiłem go zrobić. Co do modelu to była bardzo przyjemna odmiana z której nie zamierzam na razie zrezygnować. Części pasowały do siebie bardzo dobrze szpachla jedynie poszła w miejsca po wypychaczach. Malowany akrylami Vallejo. Użyłem też washa firmy AK jest o niebo lepszy od Vallejo oraz zrobiłem swój pierwszy weathering pigmentami. Jak całość wyszła, ocenicie. Zapraszam do komentowania i oceniania. Edited April 22, 2012 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
despi Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 świetny jak na pierwszy model szczegóły bardzo dopracowane. Podwozie super Ci wyszło czy robiłeś je pigmentem czy innym sposoobem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Na hamvee się nie znam, ale wygląda przyjemnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Humvee, HMMWV - ale nie Hummer Hummerem to jeździ gubernator Arnold. Bardzo dobry model, co tu dużo pisać, gratulacje Kilka elementów ma złe kolory, choć to tylko drobiazgi. Jedyne, co mi bardziej przeszkadza, to ten wątpliwej jakości tobół na tylnej klapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek33365 Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 Dzięki za opinie. Po pierwsze proszę o zmianę w tytule Hammer na Humvee ( Humvee M1025 Academy 1/35 Pierwszy model ) Po drugie do podwozia poszło wash, pigment mirage i jako rdze farbka wodna zdrapana zmieszana z wodą i rozprowadzona gąbeczką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Przez 12 godzin, możesz sam zmienić temat wątku. Jak nie zdążysz, to się zmieni. Fajny model, poza tym kawałkiem plasteliny z tyłu, o czym już wyżej pisano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub97 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ja tak samo jak przedmówca bazymls też nie znam , ale wygląda pięknie czekam na kolejne twoje modele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek33365 Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 Poprawiłem, co do balastu z tyłu jest to z zestawu ale chyba następnym razem lepiej pomyśleć coś samemu. Jeszcze raz dzięki za opinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts