Adams M1A1 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Co do plakatów z propagandą zobacz w Sahara Hobby, ostatnio nawiązali współpracę z RealModel z Czech który robi doskonałe miniprinty nr-y katalogowe to 35091 i 35092 ,obejrzyj na stronie realmodel cz.( sprowadzenie z Czech to był jakiś koszmar, prościej było coś kupić w USA)Krzesełko myślę że powinno być okrągłe obrotowe trójnożne na okrągłej podstawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Tak bedzie wyglądać ogólna koncepcja A krzesło będzie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Szanowny Pawle, nie sądzę aby radiostacje tak sobie luzem stały na stoliku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 11 Lutego 2013 Autor Share Napisano 11 Lutego 2013 to jest koncepcja pozatym radiostacje mają pasy przypinające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 No co tu gadać i pisać piknie! Pomijam dlaczego nie było mnie słychać i widać ,Kilka osób wie. No chłopie naprawdę piękna robota. zaczynam a właściwie to zazdroszczę ci od dawna,to jest budowanie! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 12 Lutego 2013 Autor Share Napisano 12 Lutego 2013 i tak to będzie wyglądało przybędzie tylko krzesło radiooperatora, mapa w sterówce i mapa oraz plakat propagandowy w kajucie radiooperatora No i oczywiście zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 14 Lutego 2013 Autor Share Napisano 14 Lutego 2013 Przybyło krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 No i powstało krzesełko- fajne Moje zdanie o Twoich pracach znasz więc nic ciekawego nie wniosłem do tematu ale czekam na malowanie Br. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 1 Marca 2013 Autor Share Napisano 1 Marca 2013 Mam już wydrukowane mapy i plakaty propagandowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi