BALROG Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Zaczynają się prace przy barce artyleryjskiej ( czekam już tylko na zamówiony poliestyren ) w tym malowaniu Do budowy modelu zastosuje tylko dwa zestawy z blaszkami GERMAN 20MM FLAKVIERLING 38 reszta robiona od podstaw Model będzie FULL RC i będzie miał 140 cm długości Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 To teraz nie ma chyja we wsi, ja siadam na pierwszym krześle, będę egzaminatorem i promotorem jednocześnie będąc pierwszym recenzentem! Dajesz dajesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Kwietnia 2012 Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2012 A też się przygarnę do tej widowiskowej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 hahha zrozumiałem wioskowej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2012 hahha zrozumiałem wioskowej ekipy to ze ty jesteś z wioski Śledziowo to nie znaczy że wszyscy są z wiosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 O rany ale temat. Pooglądam. Zasiadam na widowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Kwietnia 2012 Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Bardzo proszę się posunąć odrobinkę zamierzam kibicować, co będzie bazą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Regularnie będę spoglądał Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Bardzo proszę się posunąć odrobinkę zamierzam kibicować, co będzie bazą ? model powstanie z planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Siadajcie sobie, siadajcie... Muchy i tak podlecą najbliżej i oblukają sobie wszystko dokumentnie. A jak będzie trzeba, to i ob...ją... (aprobująco, oczywiście ) Temacik w przypadku Balroga jak najbardziej typowy - nietypowy model, tempo stachanowskie, wykonanie "sehr gut". Czekam na aktualizacje i jakieś ciekawostki - ile to-to miało ton, koni, węzłów, zasięgu, załogi... Widzę 2 Vierlingi, dwie chyba 105-ki i kilka 20-stek, jeśli mnie oczy nie mylą? Skala "tradycyjna" 1/35? bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Siadajcie sobie, siadajcie...Muchy i tak podlecą najbliżej i oblukają sobie wszystko dokumentnie. A jak będzie trzeba, to i ob...ją... (aprobująco, oczywiście ) Temacik w przypadku Balroga jak najbardziej typowy - nietypowy model, tempo stachanowskie, wykonanie "sehr gut". Czekam na aktualizacje i jakieś ciekawostki - ile to-to miało ton, koni, węzłów, zasięgu, załogi... Widzę 2 Vierlingi, dwie chyba 105-ki i kilka 20-stek, jeśli mnie oczy nie mylą? Skala "tradycyjna" 1/35? bzzz-bzzz Skala to oczywiście 1:35 już dodałem w tytule dł - 49,84m szer - 6,61m zanurz - 1,7m Trzy sześciocylindrowe czterosuwowe silniki diesla 1,300 obr/min przełożenie 1,596 prędkość 9/10 węzłów zasięg z maksymalna prędkością 372mile morskie uzbrojenie 2x 10,5 cm S.K. C/32 n.S. 1x 3,7 cm S.K. C/30 lub C/39 2x 2 cm Flakvierling C/38 2x 2 cm flak 3x 8,6 cm Raketenabschußgerät 4 zrzutnie bomb głębinowych ( nie wiem jaki zapas ) załoga 3 oficerów i 62 marynarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Er dankt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SamP Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Zrzutnie czy miotocze bomb głębinowych? Przy 10 węzłach, zrzucenie bomby głębinowej może poharatać tego co zrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Kwietnia 2012 Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Zrzutnie czy miotocze bomb głębinowych? Przy 10 węzłach, zrzucenie bomby głębinowej może poharatać tego co zrzuca.Może chodzi o miny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SamP Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Miny to już brzmi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Lista obecności podpisana, jesteśmy razem z córka Malowanko b.fajne no i pasujące do pozostałości.Bardzo ciekawy projekt, życzę wytrwałości- naszym żonom bo my będziemy siedzieć w Twojej relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Zrzutnie czy miotocze bomb głębinowych? Przy 10 węzłach, zrzucenie bomby głębinowej może poharatać tego co zrzuca. no ma zrzutnie i to jeszcze nie przez pawęż rufową a przez burty widać musiało działać skoro tam zamontowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Znajdzie się jeszcze miejsce na widowni. Trochę ciasno w modelarni Balroga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Ciasno, dlatego BALROG "BARKE" buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 To i ja na widowni zasiądę O efekt końcowy można być spokojnym, mam nadzieję, że będziesz wszystko fotografował krok po kroku, interesuje mnie jak sobie poradzisz z kadłubem Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Nono ciekawie się zapowiada. Tutaj mój peryskop będzie regularnie nad wodę wystawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 takie tematy lubam najbardziej. oryginalnie a i poduczyć się można. powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Posunąć się proszę!!! Miejsce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Krzesełka zajęte, siadaj na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi