Adams M1A1 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Co do plakatów z propagandą zobacz w Sahara Hobby, ostatnio nawiązali współpracę z RealModel z Czech który robi doskonałe miniprinty nr-y katalogowe to 35091 i 35092 ,obejrzyj na stronie realmodel cz.( sprowadzenie z Czech to był jakiś koszmar, prościej było coś kupić w USA)Krzesełko myślę że powinno być okrągłe obrotowe trójnożne na okrągłej podstawie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Tak bedzie wyglądać ogólna koncepcja A krzesło będzie takie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ja Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Szanowny Pawle, nie sądzę aby radiostacje tak sobie luzem stały na stoliku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 to jest koncepcja pozatym radiostacje mają pasy przypinające Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 No co tu gadać i pisać piknie! Pomijam dlaczego nie było mnie słychać i widać ,Kilka osób wie. No chłopie naprawdę piękna robota. zaczynam a właściwie to zazdroszczę ci od dawna,to jest budowanie! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 i tak to będzie wyglądało przybędzie tylko krzesło radiooperatora, mapa w sterówce i mapa oraz plakat propagandowy w kajucie radiooperatora No i oczywiście zegary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Przybyło krzesło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abir24 Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 No i powstało krzesełko- fajne Moje zdanie o Twoich pracach znasz więc nic ciekawego nie wniosłem do tematu ale czekam na malowanie Br. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted March 1, 2013 Author Share Posted March 1, 2013 Mam już wydrukowane mapy i plakaty propagandowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts