tombie01 Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Witam wszystkich serdecznie - chciałbym zaprosić wszystkich tych którzy nie ukończyli swoich modeli w ramach konkursu aby mogli to uczynić w ramach projektu grupowego - to od was zależy czy podejmiecie temat czy nie, ustalilem z karambolis8 że jeśli nie będzie zaiteresowania to przeniesiemy wszystkie warsztaty do ogólnego wątka. Tym czasem podejmuję się moderowania tego działu. Kończymy modele zaczęte myślę że otwarty jest temat rozpoczęcia nowych; Cel to oczywiście doskonalenie swoich umiejętności modelarskich na trudnym materiale i pokazanie ich wspecjalnie stworzonej galerii oraz poddanie ocenie kolegów. Myślę że uda mi się w tym roku sklecic kolejny konkurs 'Plastykowy' tak więc wstępnie ustalamy iz niniejszy projekt jest otwarty do rozpoczecia nowego konkursu; myślę że to bardzo fajny sposób na trening i przygotowanie koncepcji; Główny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Mam pytanko. Czy odbędzie się kolejna edycja konkursu i jak już to kiedy? Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Jeśli miałyby być druga edycja to w terminie podobnym jak poprzednio. Jak dla mnie, może być i bez nagród, dla czystej zabawy (i zwiększonej motywacji do ukończenia modelu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Ja pewnie skończę, tylko nie wiem kiedy to się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Tombie wspominał, że zajmie się konkursem. Ja w tym roku odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 W takim razie pozostaje czekać na informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 A może by poprosić o sponsoring którąś z wymienionych wyżej firm? Nagroda w wybranych modelach danych firm na określoną kwotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Pytaj firmy, adminów, jak coś zorganizujesz, to działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Wiadomo już, czy w tym roku będzie kolejna edycja konkursu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Wiadomo, że nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi