Erni Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Witajcie Model to Trumpeter ,plus własna przeróbka na wersje IDF Malowany Gunze Zakres wkładu własnego I model gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Super Z jakiego okresu pochodzi pojazd? Nie miałeś problemu z zestawowymi gąskami? Z rzeczy, które ja bym poprawił, to zestawowe światła. Ich mocowanie do kadłuba to lekkie SF. Mój ulubiony fragment to siatka po lewej stronie i te obłędne skrzynie z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 3 Maja 2012 Autor Share Napisano 3 Maja 2012 Wzorowałem sie na zdjeciach pojazdów współczesnie uzywanych , dlatego nie jest tak bardzo usydiony. Zeświatłami masz 100 % racji ale bałem sie je poprawiać co by nie skopac całkowicie. Lekko pocieniowałem tylko osłony.Co do gasienic to nawet sie poukładały ale lekko ni ebyło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Ten też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Bardzo ładne maleństwo. Fajnie wyszły te wszelkie plandeki,torby itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi