templess Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Witam wszystkich serdecznie. Przyszła pora na zaprezentowanie moich prac na tym forum.Na pierwszy ogień idzie Sd.kfz 250/1 Neu. Model powstał z 4 zestawów blach fototrawionych firmy Aber na podwoziu Dragona. Praktycznie wszystko ponad gąsienicami jest wykonane z blach. Malowany Pactrami plus oleje Van Dyck+pigmenty MK. Lepszych zdjęć nie będzi bo życie skutecznie uniemożliwiło mi zakup upragnionego aparatu . Zapraszam do komentowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Zdjęcia słabe, ale na szczęście o modelu tego powiedzieć nie można. Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Model wydaje sie ciekawy, ale zdjecia :( ja robie dosc kiepskie fotki, ale te... i kolory tez pewnie troche przeklamane. Chetnie bym zobaczyl ten model na lepszych zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Kurde zrób coś z tymi fotami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Bardzo przyjemny model. Jedzie z nami do Koszalina? Ps. Lepiej wrzuć zdjęcia swojego wraku Jagdpanzer'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 Dzięki za wypowiedzi. Kurde zrób coś z tymi fotami . Robert z tymi już nic nie zrobie ale pożyczę aparat i wrzucę lepsze. Te były robione z telefonu. Bardzo przyjemny model. Jedzie z nami do Koszalina?Ps. Lepiej wrzuć zdjęcia swojego wraku Jagdpanzer'a Zdecydowanie go zabieram . Ty Michał się sprężaj i zabieraj swoją "7". Co do Jadzi to wrzucę foty jak będe miał normalny aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Bardzo ładny model .Troszkę gorzej z figurkami ale nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 W realu model prezentuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Na zdjęciach też się prezentuje super. Fotki słabo ostre, ale za to mają klimat: "w kolorze sepii". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repmed Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Oceniałem w Koszalinie. Zacny. A wrak jagdpanzera dla mnie czad.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Gratulacje za nagrody, widziałem jak śmigałeś ze statuetkami :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 20 Maja 2012 Autor Share Napisano 20 Maja 2012 Witam. W realu model prezentuje się świetnie. Gratulacje za nagrody, widziałem jak śmigałeś ze statuetkami :P Dzięki Rafał Co do śmigania po nagrody to rzeczywiście trochę zdarłem podeszwy Oceniałem w Koszalinie. Zacny.A wrak jagdpanzera dla mnie czad.... Wielkie dzięki Na zdjęciach też się prezentuje super.Fotki słabo ostre, ale za to mają klimat: "w kolorze sepii". Dzięki Co do fotek to wiem że są tragiczne , dlatego pozwalam sobie wrzucić zdjęcie zrobione dziś przez Wojtka Sokołowskiego na ffestiwalu w Koszalinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 22 Maja 2012 Autor Share Napisano 22 Maja 2012 Kilka nowych zdjęć.Mam nadzieję że te są juz lepsze. W Koszalinie esdek zdobył puchar Wojewody Zachodniopomorskiego. Figurki za Waszą radą usunąłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi