templess Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Witam wszystkich serdecznie. Przyszła pora na zaprezentowanie moich prac na tym forum.Na pierwszy ogień idzie Sd.kfz 250/1 Neu. Model powstał z 4 zestawów blach fototrawionych firmy Aber na podwoziu Dragona. Praktycznie wszystko ponad gąsienicami jest wykonane z blach. Malowany Pactrami plus oleje Van Dyck+pigmenty MK. Lepszych zdjęć nie będzi bo życie skutecznie uniemożliwiło mi zakup upragnionego aparatu . Zapraszam do komentowania . Cytuj
bazylms Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Zdjęcia słabe, ale na szczęście o modelu tego powiedzieć nie można. Bardzo ładny. Cytuj
michal0281 Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Model wydaje sie ciekawy, ale zdjecia :( ja robie dosc kiepskie fotki, ale te... i kolory tez pewnie troche przeklamane. Chetnie bym zobaczyl ten model na lepszych zdjeciach. Cytuj
ZeroCool Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Bardzo przyjemny model. Jedzie z nami do Koszalina? Ps. Lepiej wrzuć zdjęcia swojego wraku Jagdpanzer'a Cytuj
templess Napisano 9 Maja 2012 Autor Napisano 9 Maja 2012 Dzięki za wypowiedzi. Kurde zrób coś z tymi fotami . Robert z tymi już nic nie zrobie ale pożyczę aparat i wrzucę lepsze. Te były robione z telefonu. Bardzo przyjemny model. Jedzie z nami do Koszalina?Ps. Lepiej wrzuć zdjęcia swojego wraku Jagdpanzer'a Zdecydowanie go zabieram . Ty Michał się sprężaj i zabieraj swoją "7". Co do Jadzi to wrzucę foty jak będe miał normalny aparat. Cytuj
GrzesiekW Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 Bardzo ładny model .Troszkę gorzej z figurkami ale nie jest źle. Cytuj
Merten Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Na zdjęciach też się prezentuje super. Fotki słabo ostre, ale za to mają klimat: "w kolorze sepii". Cytuj
repmed Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Oceniałem w Koszalinie. Zacny. A wrak jagdpanzera dla mnie czad.... Cytuj
Dumo Napisano 20 Maja 2012 Napisano 20 Maja 2012 Gratulacje za nagrody, widziałem jak śmigałeś ze statuetkami :P Cytuj
templess Napisano 20 Maja 2012 Autor Napisano 20 Maja 2012 Witam. W realu model prezentuje się świetnie. Gratulacje za nagrody, widziałem jak śmigałeś ze statuetkami :P Dzięki Rafał Co do śmigania po nagrody to rzeczywiście trochę zdarłem podeszwy Oceniałem w Koszalinie. Zacny.A wrak jagdpanzera dla mnie czad.... Wielkie dzięki Na zdjęciach też się prezentuje super.Fotki słabo ostre, ale za to mają klimat: "w kolorze sepii". Dzięki Co do fotek to wiem że są tragiczne , dlatego pozwalam sobie wrzucić zdjęcie zrobione dziś przez Wojtka Sokołowskiego na ffestiwalu w Koszalinie Cytuj
templess Napisano 22 Maja 2012 Autor Napisano 22 Maja 2012 Kilka nowych zdjęć.Mam nadzieję że te są juz lepsze. W Koszalinie esdek zdobył puchar Wojewody Zachodniopomorskiego. Figurki za Waszą radą usunąłem . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi