Twitch Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Przegoniłeś mnie z tym Stugiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Na Koszalin sie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Prawda gonie z modelami na Koszalin Postępy, dostał zielony filtr + sido: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Maja 2013 Autor Share Napisano 6 Maja 2013 Model dostał płukanke i łosza lecz zdjęć nie zrobię brak aparatu. Mam pytanie czy ktoś z was używał lakieru matowego Alclad ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Ja używałem półmatowego. Jeśli chodzi o jakość (wizualną) powłoki lakierniczej jeden z najlepszych ale niestety white spirit go rozpuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Maja 2013 Autor Share Napisano 6 Maja 2013 O kurde ciekawe jak na niego działa terpentyna, a sprawdzałeś może czy pigmenty mocno zmieniają kolor po nim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Nie sprawdzałem z pigmentami. Jako że rozpuścił mi się pod WS dalej już go nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Maja 2013 Autor Share Napisano 18 Maja 2013 Postępy, model przygotowany na pokaz brudzenia na konkursie w Koszalinie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Dla mnie nie licząc gąsek i wanny to on jest już po brudzeniu . ładnie go zdarłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Znaczy on będzie brudzony czy jest już po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Maja 2013 Autor Share Napisano 18 Maja 2013 Dla mnie nie licząc gąsek i wanny to on jest już po brudzeniu . ładnie go zdarłeś . Na razie ma na sobie tylko oleje i rdzawe pigmenty, powiedzmy że to jest 80% prac, zostało brudzenie porządne podwozia, plamy zacieki takie duperele Znaczy on będzie brudzony czy jest już po? Dopiero będzie brudzony na II konkursie bałtyckim Koszalin 25 maja czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Na tem moment jest bardzo ładny Rafale. Nie zapomnij dac fotek po festiwalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Maja 2013 Autor Share Napisano 19 Maja 2013 Doszły mnie słuchy że fotki są prześwietlone zbytnio, do galerii postaram się zrobić lepsze zdjęcia. Prosto po zlocie zrobię galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Tak mi się coś zdawało, ze będziesz dopiero brudzić bo taki czyścioszek, nie licząc tych obić. Światełko trochę, rzeczywiście leciutko za ostre. Pzdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Bardzo ładnie to wygląda. To obejrzę sobie go na żywo w Koszalinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Maja 2013 Autor Share Napisano 19 Maja 2013 Noo w Koszalinie będzie ciekawie, trochę wiary przyjedzie i modeli razem z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Maja 2013 Autor Share Napisano 26 Maja 2013 Niestety nie mogłem na konkursie z chłopakami pomaziać sobie modeli, wypadło kilka rzeczy w ostatniej chwili. W tygodniu jak znajdę chwilę wybrudzę go jak należy Warsztat można już zamknąć, następne zdjęcia w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 No ale przynajmniej będziesz brudził bez stresu, w dowolnym tempie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi