LimaOscar Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Czołem Jak już wspomniałem kiedyś - jeśli macie jakieś wzory gotowe, to mogę wydać przecież Nawet jeśli to rzeczy wojskowe - to są właśnie owe 'wyjątki'. Po prostu ledwo starcza mi czasu na tematy cywilne, na których się poza tym znam, więc głównie te robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Lima, szykuj te papieskie malowania bo na bank w Deagostini będzie to http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/4/5/5/BIG_0010253455.jpg więc można coś pięknego zbudować Dla tych chętnych co chcieliby zrobić zestaw papieski - Star 660 PAPAMOBIL już jest w kioskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 29 Września 2012 Autor Share Napisano 29 Września 2012 No teraz siedzimy nad kolejnym, trzecim zestawem do polskiego Mi-8T/S . Będzie 'rządówka' współczesna, czyli biało-czerwona i coś jeszcze, fajnego i kolorowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 czekam z niecierpliwością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 To jeszcze sanitarne Sokoły i Mi-2 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 30 Września 2012 Autor Share Napisano 30 Września 2012 No właśnie to chciałem zrobić, ale w takim razie nie wchodzę w paradę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 3 Października 2012 Share Napisano 3 Października 2012 Ooo Adam super a jak wyglądał z krzyżami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Października 2012 Share Napisano 3 Października 2012 Ooo Adam super a jak wyglądał z krzyżami?Miał krzyże zamiast szachownic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Ot ciekawostka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi