msegen Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Witam. Jest to moja pierwsza relacja na tym forum. Model jest z firmy MASTER CRAFT która (jak dla mnie ) nie jest taka zła oprócz tego że dużo jeste slifowania i częsci nie są ( nieraz ) pasowne narazie tyle następne zdjęcia trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 witam oto fotel pilota pomalowany na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 przykleiłem drążek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Witam. Mam do Ciebie dwa pytania, jakimi farbami malujesz model? Czy kabina pilota będzie pomalowana jednolitym kolorem? Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 model maluje plakatówkami, a kabina będzie ciemno brązowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Plakatówkami Jestem ciekawy jak Ci to wyjdzie. Od razu zapytam a w jakim będzie malowaniu? Masz może jakiś przykład? Może coś z tego? http://images.google.pl/images?hl=pl&q=BF-109+G-14&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&gbv=2 Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 malowani będzie te http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Mastercraft/Mastercraft_Bf109G-14/Mastercraft_Bf109G-14.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 witam został sklejone kadłub i wklejona kabina pilota proszę o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Postaraj się robić lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 Sorry zapomiałem je przez program przetegocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Heheh ale żeś go ogumkował !! no rzeczywiscie przydałyby sie zdjecia lepszej jakosći. Od jak dawna składasz modele ? i postaraj sie nie malowac już plakatówkami lepszy efekt osiagniesz acrylową pactrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 witam zdjcia poprawim w picasa2 jak najlepiej się da ( ale zrymowałem ) modele plastikowe składam od dwuch lat ale wcześniej ich nie malowałem tylko skleiłm i postawieł mna półkę. farby akrylowe kupie jak kasy nazbieram , ale narazie musze się męczyć plakatówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Heheh fajny rym ! Ok wiec z niecierpliwościa czekam na dalsze etapy budowy Twojego messerka:D Za tem życze miłej budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 witam w modeu zaszpachlowałem szpary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Zaszpachluj także powierzchnie łaczenia sie oby dwóch połowek kadłuba. Bo choc nie widac ich zbyt dobrze to po pomalowaniu wyłonia sie jak zjawa w koszmarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 Zaszpachlowałem klejem tym co był w zestawie te łączenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Zaszpachluj także powierzchnie łaczenia sie oby dwóch połowek kadłuba. Bo choc nie widac ich zbyt dobrze to po pomalowaniu wyłonia sie jak zjawa w koszmarze msegen - najlepiej byś zrobił jak być całość przejechał papierem ściernym a w szczególności łączenia. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Najpierw zaszpahlowac a potem przejechac papierem sciernym i gra gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 płatom głównym też nie podarowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 Witam statecznik pionowy też otrzymał szpachel Ps. czy ktomiałby na odsprzedanie/oddanie farby pactra,humbrol. kolory : żółty, biały,czarny,zielony, niebieski jasny ( nie błękitny ), pomarańczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Mam ten sam model to pokibicuje troche ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Ps. czy ktomiałby na odsprzedanie/oddanie farby pactra,humbrol.kolory : żółty, biały,czarny,zielony, niebieski jasny ( nie błękitny ), pomarańczowy W sklepach maja tyle, ze az sprzedaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 Majek pytam się na forum czy ktoś ma stare farbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 witam. samolot dostał szkrzydeł ale za chętyn do ucieczki on nie jest ot i co zrobiłem : prosze o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 strzałka modelowi dorobiłem ogon Dalsz relacja w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi