em Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Pamietam jak pilot Sblima mowił mi ,,i wiesz sklejałem limka synowi i cały czas wychodziłem na zewnatrz podpatrzec jak to jest ,a szkoliłem młodych tyle lat,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Pamietam jak pilot Sblima mowił mi ,,i wiesz sklejałem limka synowi i cały czas wychodziłem na zewnatrz podpatrzec jak to jest ,a szkoliłem młodych tyle lat,, dokładnie ,dlatego podchodzę z wielkim dystansem do "recenzji" tego modelu ,w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Na tym poziomie nie czepiałbym się kąta wychylenia klapy. Oby to był największy problem tego modelu... Pytanie za sto punktów. Po której stronie na płetwie podkadłubowej jest wcięcie dla liny spadochronu? Na tym modelu jest po obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Pytanie za sto punktów. Po której stronie na płetwie podkadłubowej jest wcięcie dla liny spadochronu? Na tym modelu jest po obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Robercie, to było pytanie retoryczne. Widać nie tak oczywiste dla panów ze wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 W konwersji Neomegi do F-13 jest świetnie zrobiona płetwa podkadłubowa. Najwyżej się zrobi Ctrl+C i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 domyśliłem sie ale dla pewności fotę dałem ,taki babol to nie babol ,troche szpachli i po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Cena przystępna, około 30 dolarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Ciekawe, ile ramek będzie brakowało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Października 2012 Autor Share Napisano 6 Października 2012 Manas ale sie uparłeś na tego trampka http://www.trumpeter-china.com/a/en/product/fly/1_48_Series/2012/1006/2248.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Uparłeś?! To ja sprzedaję wadliwe zestawy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 No i jak tam? Ktoś już ma ? Jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 U mnie wylądowały 2 sztuki. Nie miałem czasu na jakieś porównywania z planami i tym podobne, ogólnie wygląda przyzwoicie - standard trembacza. Jak to mówią na bezrybiu i rak ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 27 Listopada 2012 Autor Share Napisano 27 Listopada 2012 Nie miałem czasu na jakieś porównywania z planami i tym podobne, ogólnie wygląda przyzwoicie - standard trembacza. .....Jak to mówią na bezrybiu i rak ryba Cos bliżej Marcin ,coś z nim nie halo ze piszesz o tej rybie i raku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 chodziło mi o to, że jest to jedyny model F-13 w tej skali. Jest jeszcze konwersja Neomegi ale zdobyć ją było ciężko. Model jest naprawdę fajny, Eduard podniósł wysoko poprzeczkę ze swoimi MiGami dlatego ciężko się zachwycać modelami konkurencji. Dla mnie jest ok, spokojnie można z niego sporo wycisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Wieczorem dobiorę się do swojego; mam nadzieję, że w ogólnym zarysie przypomina trzynastkę. Fotki z netu sklejonego egzemplarza jakieś dziwne, na oko coś nie halo z przodem i owiewką, ale zobaczymy, trumpeter może tylko pozytywnie zaskoczyć, bo babole u tego producenta to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Zaskakująco dobry detal, pod tym względem nie ustępuje eduardowi; tak na pierwszy rzut oka coś im chyba za "gruby" tył wyszedł, dziwnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 A jak nity/linie podziału? Nie są za grube jak to Chińczycy mają w zwyczaju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Moim skromnym zdaniem ten akurat element wykonania model - OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Trumpeter ciągnie temat dalej. Są pierwsze zdjęcia MF. http://data6.primeportal.net/models/thomas_voigt7/trumpeter/images/trumpeter_05_of_42.jpg http://data6.primeportal.net/models/thomas_voigt7/trumpeter/images/trumpeter_04_of_42.jpg Na szybko: totalnie skopana owiewka, statecznik pionowy jakiś taki gruby, skopana osłona działka, brzydkie stabilizatory zbiorników (podobnie jak w F-13), dziwny "bąbel' nad skrzydłami, podwozie itd. Kupi ten, kto nie wie o Eduardowym wypuście. Ma być też UM, jeśli na takim poziomie, nic mnie nie zmusi do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Słaby ten MF, gdyby wyszedł przed Eduardowym to może sprzedałby się. Teraz będzie zalegał na półkach w sklepach, chyba że cena będzie się kręcić max. 60-70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2013 Edka miałem tylko w sklepie do pomacania ale ten Trampek ze by kosztował 50zł to go nie kupię mając "miłe" doświadczenie z F13 a ten ich MF widze ,że juz kicha totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Osłona kabiny to jak do wersji 21-93 wygląda a nie do MF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi