Robert Ostrowski Napisano 3 Lipca 2012 Autor Share Napisano 3 Lipca 2012 dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Bardzo ładny rusek. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Witam. Ciekawe malowanie. Bodobuje mi się. Działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Super wygląda w tym malowaniu. Czekam na brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Dobrze idzie, czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 witam Nie ma pomysłu na tego kawulca pigmenty Mirage plus fixer Miga i troche zadrapań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Jaśniejszy kolor pigmentu by go bardziej ożywił Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 wiem Piotr troche za mało rozjasniłem podstawowe kolory ,spróbuje jasnym pigmentem jeszcze coś podziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Pikny.A trochę błotka na gąskach dasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Przepraszam Robert, ale jakoś mi się nie widzi te brudzenie i całość. Mam wrażenie że nie ma takiego jakiegoś kontrastu, być może to wina zdjęć. Teciak przy tym pod względem zdjęć i reszty wypada o wiele lepiej. Oczywiście to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 błota na gaskach nie będzie ,troche rdzy moze piasek co do brudzenia całości to jeszcze cos tam podumam dam jasniejszy pigment i zacieki myslę ,za matowy lakier wyklaruje trochę całość.Nie ukrywam ,ze troche już mnie zmęczył i jakos serca do niego mi zabrakło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Fakt, teraz taki jakiś nijaki. Chyba to ten połysk to powoduje. Ale narazie się nie martwię bo znam twoje możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi