cloner16 Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Aby nie marnotrawić czasu rozpocząłem taki oto cudo niemieckiej inżynierii. Na wstępie 3 zdjęcia z budowy. Nie byłem przekonany co do warsztatu ale mimo wszystko chyba go zrobię i będę kontynuował. Co do wnętrza to jest zrobione ale przedział kierowcy nie da się otworzyć ,a silnikowy nie jest na dostatecznym poziomie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Chętnie pooglądam zmagania z tą armatką wybrałeś już jakiś malowanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Lubię działa samobieżne. Będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Podejrzę sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Zacna konstrukcja. Kamuflaż "kropkowy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 Skoro takie zainteresowanie to nie mogę was zawieść ;). Najlepszy byłby "kropkowy" ale jak go wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 zrób sobie jakieś szablony dziurkaczem ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebahol Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Witam.Moze takie cos pomoze http://www.plasticmodelbouw.nl/product_info.php?products_id=16696&osCsid=7617589fae7e3a1a99bdd2975b54597a Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Witam.Moze takie cos pomoze http://www.plasticmodelbouw.nl/product_info.php?products_id=16696&osCsid=7617589fae7e3a1a99bdd2975b54597a Pozdrawiam ciekawe..cena też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Aby nie marnotrawić czasu rozpocząłem taki oto cudo niemieckiej inżynierii. Co do wnętrza to jest zrobione ale przedział kierowcy nie da się otworzyć ,a silnikowy nie jest na dostatecznym poziomie. /quote] A co masz do przedziału silnikowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 Aby nie marnotrawić czasu rozpocząłem taki oto cudo niemieckiej inżynierii. Co do wnętrza to jest zrobione ale przedział kierowcy nie da się otworzyć ,a silnikowy nie jest na dostatecznym poziomie. /quote] A co masz do przedziału silnikowego? Nieudolnie pomalowany silnik ale obiecuje, więcej takich wpadek nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2012 Zdjęcia robione w warunkach polowych. Do wieczora postaram się zaktualizować temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2012 Tyle na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Wygląda świetnie... ja nie mam żadnych zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Wykonanie blaszek klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Maski zamówiłem , drobny update. Wnętrze już pomalowane aerografem. Klamry z PE ruchome ale i tak zostaną zatopione w super glucie dla zabezpieczenia przed urwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Ciekawi mnie jak będzie wyglądać wnętrze po pomalowaniu. Edytowane 4 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Ładnie Ci idzie ,malowanie rozumiem będzie w kółeczka ...super dla mnie najładniejsze niemieckie kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Co do malowania wnętrza to muszę odłożyć ,bo na razie nie czuje się na siłach i też nie mam za bardzo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Super. Czekam na galerię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2012 Do galerii to jeszcze długa droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2012 Czy ktokolwiek wie jakiego koloru były pociski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi