bazylms Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Ale lecisz Piotrek. Najbardziej mnie cieszy fakt, że kolor Tamki tak się podoba. Ja maluję tylko nią i jest dobrze że się sprawdza. Napis wygląda na trochę wielki, ale mi się jak na razie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Ale pewnie znow zapoznilem.Jakby ktorys z Was zrobil otwory sciekowe przy wlewach to byloby super. Zapodaje zdjecia. http://data.primeportal.net/tanks/don_pics/m4a1/m4a1_02_of_82.jpg http://data.primeportal.net/tanks/don_pics/m4a1/m4a1_03_of_82.jpg Nie wymaga to wiele pracy a zbliza model ku oryginalowi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Dzięki Wojtek. Niestety Zemsty nie będzie. Zdarzył mi się przykry wypadek.Nietypowo kalki zamiast sido zabezpieczyłem lakierem Microscale.Okazało się jednak,że moja terpentyna bezzapachowa podczas robienia washa go zmyła i uszkodziłem wszystkie kalki. Jestem tak zły,że mało co czołg nie wylądował w kuble. Musze teraz sobie to wszystko przemyśleć co dalej z tym wszystkim zrobić. Ostatnio prześladuje mnie jakiś pech.Stuga IV zniszczył mi siostrzeniec a teraz Sherman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 O tym microskale gdzies czytałem ,że benzyna albo terpentyna go zniszczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 O kurde, ale pech. Masakra :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Lipca 2012 Autor Share Napisano 8 Lipca 2012 Piotr, rób "Żądło" kalki mam jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Dzięki Konrad też mam te kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Lipca 2012 Autor Share Napisano 8 Lipca 2012 Tez sobie "Zemstę" zacząłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Pamiętaj o osłonie transmisji i listwie.Dragon ją błędnie sugeruje; http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=16&t=18142&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Rozkreiles sie prawdziwa fabryka xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Lipca 2012 Autor Share Napisano 8 Lipca 2012 Rozkreiles sie prawdziwa fabryka xD Jeszcze dojdą 2 modele Czyli... jeżeli dobrze to zrozumiałem to ma to wyglądać tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Prawdopodobnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 9 Lipca 2012 Autor Share Napisano 9 Lipca 2012 Prawdopodobnie będzie jednak kamuflaż z operacji "Husky", Sycylia 1943. Model gotowy do malowania. Pankot - mam kalkę, tą gwiazdę, niemal identyczną z Churchilla z AFV Clubu. Potem dam Ci skan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Dzięki za kalkę Konrad będzie mi potrzebna. Przebolałem stratę i zaczynam od początku; By pankot13 at 2012-07-09 By pankot13 at 2012-07-09 By pankot13 at 2012-07-09 By pankot13 at 2012-07-09 Jeszcze powalczę z filtrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Jakie gąsienice Piotrek dajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Mam tylko pudełkowe DS-y.Wzór T48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 No udało się, kamień z serca spadł. Wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Dzięki Michał. Małe co nieco do przodu.Czekam na kalki od Konrada i trochę hamuje z pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Bardzo pikny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Piotrek zacieki na osłonie transmisji cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Mi się najabrdziej podobają na bocznym pancerzu, zresztą wszędzie są świetne Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Mi się najabrdziej podobają na bocznym pancerzu, zresztą wszędzie są świetne Piękna robota Prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Boczny pancerz rewelka Jak działane były te smugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Lipca 2012 Autor Share Napisano 10 Lipca 2012 No i ładnie, kalki poszły rano. Mam wrażenie, że pojazd jest w kamuflażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Dzięki Panowie. Robert zrobiłem biedronkę z brązów i zieleni. Konrad to nie kamuflaż tylko tak go pocieniowałem żeby trochę urozmaicić ten olive drab.(jeszcze raz dzięki za kalki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi