MartiniOCP Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 W końcu koniec... Chyba jest już wszystko, może ewentualnie jakieś poprawki filtrów. Z góry przepraszam za nr. rej., ale chwilowo nie mam jak wydrukować polskich blach. Z resztą, to samo czeka LC. A, wtyczka od elektryki ma dziwny bolec zamiast 6 czy tam 8 pinów - takie podłączenie do haka w Toyocie. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Ściągnij sobie czcionkę Arklas do polskich tablic rejestracyjnych i w Microsoft Office Word po prostu piszesz i drukujesz jako tekst. Ja tak robię. A przyczepkę śledziłem przez cały czas więc znacie moje zdanie Piękna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Piękna lawetka ,tylko podczepić pod Passata i jechać po "noje auto" do Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Wielkie brawa za własnoręcznie zrobiony model od podstaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2012 Bardzo dziękuje za komentarze. Przyznaję, że chociaż przy modelu nie było problemu z bezbarwnym i skórką pomarańcza (myślę, że najbardziej stresujący etap w cywilach) to jednak daje mi on - póki co - największą satysfakcję. Scratch wciąga i mam w głowie kolejny pomysł, ale to za parę modeli:D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Martini już Ty wiesz co chcę powiedzieć. Laweta S U P E R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 Thnx Kilka fotek przy (moim zdaniem) lepszym świetle i z ładunkiem pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Wygląda jak prawdziwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Niesamowita sprawa! Doskonały przykład tego jakie możliwości daje scratch. Pokazałeś, że z jakiegoś na pozór zwykłego i widywanego na co dzień tematu jak laweta, można zrobić efektowny i sympatyczny model. Aż się prosi o ciekawą sesję zdjęciową w plenerze Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Myślę, ze jak zrobisz dobre fotki to będzie Fotka Admina na głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 Jeszcze raz dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Przyczepka wygląda wspaniale, duże brawa za to, że jest wykonana od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Podobnie jak w galerii toyoty, model mi się bardzo podoba, zwracając uwagę że model od podstaw to wielki szacunek. Czapki z głów. Gratuluję modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Bardzo mi się podoba. Chyba nawet bardziej niż te błyszczące karoserie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi