Leszek.Sz. Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Leszek kolor jest bardzo dobry E... to co my się tu bawimy w jakieś samochodowe wynalazki jak mamy gotowca -robię z gunze(jak będzie w sklepie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Leszek kolor jest bardzo dobry E... to co my się tu bawimy w jakieś samochodowe wynalazki jak mamy gotowca -robię z gunze(jak będzie w sklepie) Ale Robert pomalował chyba właśnie wynalazkiem samochodowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Lipca 2012 Autor Share Napisano 16 Lipca 2012 Dokładnie to jest pomalowane samochodowym akrylowym w cenie 8 zł ,jest o tyle fajny że nie trzeba go polerowac i zabezpieczać bezbarwnym ,kolor też w/g mnie jest idealny szczególnie że podobno oryginał był tak pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Robert numer tej zaprawki to U51? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Lipca 2012 Autor Share Napisano 16 Lipca 2012 Robert numer tej zaprawki to U51? Tak Marcin dokładnie ta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 ok, dzięki. Zaraz zamawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Lipca 2012 Autor Share Napisano 16 Lipca 2012 Marcin ja zużyje tylko trochę jak chcesz to resztę Ci podeślę ,zawsze to parę groszy w kielni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 to na razie się wstrzymam. Złotek i tak czeka w długiej kolejce na warsztat. Grunt, że żeś ten problem rozkminił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Ale wy tu patenty stosujecie. Robert, fajnie ci to malowanie wyszło. Czekam na cały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Lipca 2012 Autor Share Napisano 23 Lipca 2012 Krzychu ale to tylko tester w postaci skrzydła hariera z matchboxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Nawet jakby to z Airbusa 380 było to pewno bym się nie kapnął , ale to nie zmienia faktu że jest ładnie pomalowane a i pokrycie też bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Witam Podsyłam mały walkoround : Zdjęcia są prze ze mnie zrobione. Można udostępnić je na innym forum jeżeli zostanie tylko napisane że są zrobione prze ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 A tak na marginesie gdzie można kupić wyroby QB garb i statecznik pionowy Pozdrawiam Juras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 np.: http://www.martola.com.pl/pl142/produkty31143/mig_21_mf_correct_spine_and_tail_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi