Kosynier Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Warsztat: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=30633 Sprawdziłem jak się prezentuje na różnych tłach i zdecydowałem się na białe. Niebieskie i czarne tło dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Bardzo udany model a najbardziej "kupiłeś" mnie swoim warsztatem ,niesamowicie profesjonalnie zrobiona fotorelacja .Powodzenia w konkursie na PWMie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Ogólnie bardzo ładny model. Trochę mam wrażenie jakby wieża i reszta nie współgrały ze sobą - jest jakaś taka perfekcyjna. Może też ją lekko pigmentami jeszcze potraktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Dzięki. Robert, niestety ale nie wyrobiłem się w terminie, model jest już poza konkursem, i tak nie miał szans. Bazylms, jak będę robił podstawkę to jeszcze na pewno przejadę pigmentami żeby zgrać z podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Bardzo mi się podoba, podglądałem warsztat, świetne wykonanie (również środka). Dwie rzeczy rzuciły mi się w oczy - szew na jarzmie i jakiś cicik na końcu lufy, który widać na pierwszym zdjęciu. Gratuluję warsztatu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2012 Dwie rzeczy rzuciły mi się w oczy - szew na jarzmie i jakiś cicik na końcu lufy, który widać na pierwszym zdjęciu. Szew na jarzmie jest jak najbardziej na miejscu, oryginał też coś takiego posiadał. Na końcu lufy nie widzę jakiś problematycznych elementów. Zmontowana została zgodnie z instrukcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Bardzo zacny model gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Bardzo fajny modelik, nie rozumiem tylko czemu ma pomalowane bieżniki opon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Śliczna ta puma... obserwowałem cały czas warsztat i jestem pełen podziwy za prace przy niej. Gratulacje modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Podstawka skończona temat prosty, normandzka łąka z fragmentem żywopłotu i przyczajonym "kotkiem". Komentarze mile widziane, miłego oglądania Edytowane 21 Października 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Naprawdę pięknie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Bardzo ładnie Ci wyszedł ciekawy model z tłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 poprostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Podstawka wiele mu dała i wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Super wygląda z podstawką. Bardzo ładnie się komponuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi