Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ogólnie bardzo ładny model. Trochę mam wrażenie jakby wieża i reszta nie współgrały ze sobą - jest jakaś taka perfekcyjna. Może też ją lekko pigmentami jeszcze potraktować?

Napisano

Dzięki.

Robert, niestety ale nie wyrobiłem się w terminie, model jest już poza konkursem, i tak nie miał szans.

Bazylms, jak będę robił podstawkę to jeszcze na pewno przejadę pigmentami żeby zgrać z podstawką.

Napisano

Bardzo mi się podoba, podglądałem warsztat, świetne wykonanie (również środka). Dwie rzeczy rzuciły mi się w oczy - szew na jarzmie i jakiś cicik na końcu lufy, który widać na pierwszym zdjęciu. Gratuluję warsztatu!

Napisano
Dwie rzeczy rzuciły mi się w oczy - szew na jarzmie i jakiś cicik na końcu lufy, który widać na pierwszym zdjęciu.

Szew na jarzmie jest jak najbardziej na miejscu, oryginał też coś takiego posiadał.

Na końcu lufy nie widzę jakiś problematycznych elementów. Zmontowana została zgodnie z instrukcją.

Napisano

Śliczna ta puma... obserwowałem cały czas warsztat i jestem pełen podziwy za prace przy niej.

Gratulacje modelu

• 4 months later...
Napisano (edytowane)

Podstawka skończona temat prosty, normandzka łąka z fragmentem żywopłotu i przyczajonym "kotkiem".

Komentarze mile widziane, miłego oglądania

Puma_z117.JPG

Puma_z118.JPG

Puma_z119.JPG

Puma_z120.JPG

Puma_z121.JPG

Puma_z122.JPG

Puma_z123.JPG

Puma_z124.JPG

Puma_z125.JPG

Puma_z126.JPG

Puma_z127.JPG

Puma_z128.JPG

Puma_z129.JPG

Puma_z130.JPG

Puma_z131.JPG

Edytowane przez Gość
Napisano

Super wygląda z podstawką. Bardzo ładnie się komponuje .