Przemo1CK Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Witam Chciałbym się podzielić fotkami mojej ostatnio wytworzonej produkcji, czyli późnej wersji Sd.Kfz 11, według mnie tej najładniejszej Pojazd wykonałem w malowaniu zimowym. Sanki i płozy pod kołami to żywica. Akcesoria to przede wszystkim silniki z Verlindenów, oraz genialne beczki od kolegi... Podstęplowany w Rędzinach, za co dziękuje. Przebieg budowy na blogu: http://www.blitz-creations.blogspot.com Pozdrawiam Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Jak zwykle, bardzo ładny. Silniki zrobione super. Renty beczek można było przejrzeć metalizerem, bo jak się toczyły to trza raczej się tam nie mogła ostać. Ale to drobiazg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Trzymasz Fason! Gratulacje Podziwiam, Przemku,wyobraźnię, warsztat i szybkość wytwarzania Twoich cacuszek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkmiec Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Modelik zacny, ładnie styrany, fajne klamoty na pokładzie. Nie pasuje mi natomiast jego oderwanie od podstawki - przede wszystkim nie ma na gruncie śladów jego kół/płóz Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Świetny model. Kawał dobrej roboty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugget Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Widziałem na zywo w rędzinach, jako, że pilnowałem modeli oglądałem go bardzo często i napatrzeć się nie mogłem, kawał świetnej roboty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCool Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Świetny model ale . . . . czekam na warsztat DORY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
templess Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Pomysł, wykonanie bardzo mi się podobają. Fajnie pomalowany i styrany. Klamoty na pace i saniach też super. Zastanawiam się tylko czy sanie nie powinny być na sztywnym holu coby nie waliły co chwila płozami w gąsienice. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo1CK Posted June 8, 2012 Author Share Posted June 8, 2012 Witam Dzięki wszystkim za te zacne opinie. Co do modelu to polecam, sama przyjemność składania. Z resztą niebawem pojawi się podobny na dioramie Zastanawiałem się nad tym holem, ale dałem linkę i już tak zostanie. Co do podstawki to robiłem nad ranem przed samym wyjazdem do Rędzin, także na szybko. Choć jestem z niej zadowolony... Pozdrawiam Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mae Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Świetny pomysł i wykonanie, gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twitch Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Czapki z głów... genialna praca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCool Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Na żywo wygląda jeszcze lepiej. Gratuluje wyróżnienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts