Maciej Turczynowicz Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Scania R730 dla szwajcarskiego Mammut'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 To jes model!?!!! LOL ! jestem pod ogromnym wrażeniem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Na początku ja zobaczyłem to pierwsza myśl: "kurde, niech relacje w warsztacie zaczyna a nie tutaj" Po dłuższych "oględzinach" mogę powiedzieć jedno: Widać że dużo pracy w niego włożyłeś, zrobiłeś to pewnie z dwóch modeli, albo i z trzech. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Pełna profeska. Mi się najbardziej podoba zabudowa i ruchome elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Mistrzostwo świata! Naprawdę piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 Ale mnie nabrałeś! W życiu nie powiedziałbym ze to zdjęcia modelu. Czapki z głów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 Zbieram szczęke z podłogi Kiedy otworzyłem temat pomyśłlałem czemu warsztat jest w galeri, a może to zdjęcia oryginału i niżej będą modelu. Niema?? Dopiero po otworzeniu w pełnym rozmiarze zauważyłem że to jest model!! Piękna robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majutek Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 WOW!!!! Na początku myślałem, że wszedłem w złą zakładkę czyli 1:1. Model robi niesamowite wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Jak prawdziwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Muszę Maćku powiedzieć, że odwaliłeś kawał dobrej roboty. Kolejny twój świetnie wykonany holownik, jedyne co to mi ten wydech pod obrysówkami nie spodobał, ale to sprawa gustu. PS : Wielki plus za zdjęcia, aż przydało by się ich więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Piekny model, zdjecia w plenerze tez sa swietne. Tak jak pisze Krystian - przydaloby sie wiecej zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Turczynowicz Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2012 Na początku dziękuję, zdjęcia robiłem jakiś miesiąc temu, pokazałem je kilku osobom (modelarzom i kierowcom) i już słyszałem że wszystko ok, tylko ten wydech NIE, więc go od razu zmieniłem na wydech z trzema wylotami. Zmieniłem jeszcze kilka drobiazgów: na dźwigu pojawiło się logo firmy Catepillar(CAT), dodałem jeszcze kilka gadżetów do schowków. Zdjęć będzie więcej tylko musi być odpowiednia pogoda i chęć wyjechania gdzieś w plener z tym „plastikiem” Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Wygląda bardzo ciekawie, czekam na więcej lepszych zdjęć. Co do wydechu to jego problemem, przynajmniej dla mnie jest jego pudełkowy chrom. To samo tyczy się felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi