michukosa Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Witam! Chciałem być pierwszy, ale jeden z użytkowników mnie uprzedził z zaprezentowaniem tetki. Jest to mój 5 model w skali 1:35. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Całkiem fajnie . Niedługo trzeba będzie stworzyć na forum nowy dział aby pomieścić wszystkie galerie T-90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Spudła czy sdodatkami? Bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Pudełkowa wersja. Nic nie dodawałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Michał zrób drugie fotki i nie pod słońce ,bo ja tu nic naprawdę nie widzę ,no i więcej ujęć całego czołgu ,z tych zdjęć naprawdę nie można ocenić modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Ok. Postaram się coś podziałać pomimo tego, że mam naprawdę nędzny aparat. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Trzeba przyznać, że publikowane galerie zachęcają do nabycia tego modelu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 mam naprawdę nędzny aparat. ;) Canon PowerShot A530 nie jest w cale zły ,zdjęcia zrób ze statywu ,na jednolitym tle/kartki z drukarki oparte o ścianę ,żeby tworzyły łagodny łuk z podłożem ,powiedz mi czy tam są jakieś ustawienia manualne czy gotowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Z grubsza wygląda fajnie, ale zdjęcia lepsze by się przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Jakość jakością ale zdjęcia pod samym oknem to zły pomysł ; o na modelu w ogóle kolorystyki nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Tak przyglądając się Twojemu modelowi dokładniej, doszedłem do wniosku że chyba o czymś zapomniałeś. Zerknij na właz dowódcy na swoim modelu, co widzisz? Dla ułatwienia wklejam fotki, sorki że jedna z nich to będą moje wypociny: Twój model Mój model Może to nie wielkie przeoczenie ale jednak istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2012 Wiem, zdaję sobie sprawę. Podglądałem Twój warsztat na bieżąco i brakowało mi tego duperelka. Nie mam pojęcia gdzie mógł się zawieruszyć. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Zrób lepsze fotki, bo nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 super tetka osobiscie lubie czołgi bez kurzu na miejskich defiladach no chyba że z drugiej wojny to wtedy nie ma nic lepszego niż umorusany T34 z bitwy pod Moskwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi