Adrianowro Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Agencja TASS donosi: - Wczoraj rano wojska chińskie zaatakowały spokojnie stojący w polu kombajn radziecki. Kombajn odpowiedział ogniem rakietowym, po czym odleciał w kierunku Moskwy. Skład zestawu: Wieża Hobby Boss , nogi z jakiegoś robota z lego( dziecko nie odczuło straty) + co znalazłem w mieszkaniu..... Brakuje armatki głównej , jeszcze jednego karabinu i paru drobiazgów z wyposażenia na kadłubie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Nie no BOMBA tylko czemu kombajn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Swego czasu popełniłem cosik podobnego Wątek TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Dyzio - fajny fajny Walczymy dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Twoja fantazja nie zna granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2012 Twoja fantazja nie zna granic. Żona nie narzeka "Prawodawca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Bardzo ciekawy temat. Uwielbiam coś "nienormalnego" Z chęcią i oczekiwaniem podpatruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2012 Kolor bazowy Humbrol i metalic Gunze Brakującego nita na pupie już dokleiłem... Szpony zostawię w tym kolorze- reszta jakiś kolor + drapanko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Fajny jest, a najbardziej cieszy mnie że będzie jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 2 Lipca 2012 Autor Share Napisano 2 Lipca 2012 Fajny jest, a najbardziej cieszy mnie że będzie jeszcze lepszy. Zobaczymy , na razie dostał taki kolor Fotki jutro jak dzieci pozwolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 Durnoty ciąg dalszy.... Teraz maziam detale i poprawiam odpryski - odpadł jeden MG ale się przyklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Kolor bardzo piżdżący. Pewnie dlatego tyle razy oberwał bo dobrze widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Krzysiek ma rację. Powinieneś go trochę przytłumić, bo teraz bardzo daje po oczach. Poza tym wygląda to całkiem ciekawie Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 9 Lipca 2012 Autor Share Napisano 9 Lipca 2012 Panowie , mówicie i macie Przetarłem nim po rynsztoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 17 Lipca 2012 Autor Share Napisano 17 Lipca 2012 Fotki na szybko bo urwanie głowy z dzieciakami........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Beton wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 31 Lipca 2012 Autor Share Napisano 31 Lipca 2012 Teraz wychodzi jakaś nowa gierka "steel amor" czy jakoś tak.... Palucha nie czuje od wbijania "nitów" w podstawkę Trochę propagandowych haseł amerykańskiej partyzantki..... I członków "Pasa Biblijnego" Jakiś tam baner lokalnej wody ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Autorze, czy nie warto by odwrócić wieży w drugą stronę? Przy tak ułożonych nóziach wygląda trochę jakby miał za chwilę się wywalić...może lepiej odwzorować ułożenie kończyn chickenwalkera, czyli AT-ST? Bardzo fajna podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Coraz bardzie mnie zaskakujesz tą pracą, w pozytywnym sensie oczywiście. A ta gra to nie przypadkiem "Steel batalion heavy armor"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Autorze, czy nie warto by odwrócić wieży w drugą stronę? Przy tak ułożonych nóziach wygląda trochę jakby miał za chwilę się wywalić...może lepiej odwzorować ułożenie kończyn chickenwalkera, czyli AT-ST?Bardzo fajna podstawka Pokraczność jest zamierzona to wyrób sowiecki - nie doszukiwał bym się tutaj zbytnio logiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 A , skoro tak, to "wsio prawilno" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Coca-cola wymiata Tą blchę mogłeś wystawić na dwór niech ją opady atmosferyczne trochę podrdzewię dla klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Tą blchę mogłeś wystawić na dwór niech ją opady atmosferyczne trochę podrdzewię dla klimatu Ale to zapewne kawałek aluminium, więc co miałoby zardzewieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Rewelacja ...! efekt końcowy BOMBA , na początku ten kolor mnie strasznie zaskoczył ale efekt końcowy Rewelka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Tą blchę mogłeś wystawić na dwór niech ją opady atmosferyczne trochę podrdzewię dla klimatu Ale to zapewne kawałek aluminium, więc co miałoby zardzewieć ? Dokładnie orginal puszken po coli Miała być reklama "malboro" z panem "całbojem" ale efekt mi nie pod pasował...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi