michal0281 Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 U Ciebie teraz jest 3 kompania 6 pluton(!!!!) 4 pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 17 Lipca 2012 Autor Share Napisano 17 Lipca 2012 U Ciebie teraz jest 3 kompania 6 pluton(!!!!) 4 pojazd. W sumie przy normalnym odliczaniu by się zgadzało ale niemiaszki nie miały 6 plt w składzie kompanii pancernej. Dodatkowo znalazłem zapis, iż taki nr mógł funkcjonować w ramach pułku i sam zapis byłby w miare zgodny. Jako przykład nr 546 i 548 ze składu SS-Pz.Rgt 1: w skrócie 5 kompania a nr wskazują na 2 i 4 wóz plutonu. Tylko nie za bardzo orjęntuję tu się w kolorach. Bo sama wyeksponowana 6 mogła zmieniać kolor w zależności od plt a reszta nr pozostawała bez zmian. Kur... ci Niemcy to wiedzieli jak sobie życie umilać. Już sie pogubiłem. Ale to futurystyczny pojazd i może niemiaszki w innej rzeczywistości wprowadzili 6 plt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 A to ze 6 kompani nie bylo to ja wiem i dlatego dalem te wykrzykniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 18 Lipca 2012 Autor Share Napisano 18 Lipca 2012 A to ze 6 kompani nie bylo to ja wiem i dlatego dalem te wykrzykniki No ja wczoraj byłem wcięty ale ciebie to jeszcze chyba trzyma bo wkoncu byla mowa o plt a nie kompanii. A teraz czas na zasłużone piwko po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Przepraszam za pomylke, oczywiscie mialem na mysli pluton. Tak to jest jak sie cos pisze w pospiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 19 Lipca 2012 Autor Share Napisano 19 Lipca 2012 wash w pierwszym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 To jest wash? Pościeraj jeszcze go trochę z dużych powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 19 Lipca 2012 Autor Share Napisano 19 Lipca 2012 W sumie przy tym kolorzez to tak srednio się wypełniają szczeliny, chyba coś z proporcjami nie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Oj coś dziwnie to wygląda, strasznie ciemna ta wieża. Na boku wanny wash jakoś słabo się rozpłynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 19 Lipca 2012 Autor Share Napisano 19 Lipca 2012 chyba za mocno rozcieńczona farba była teraz się ładnie wypełniło przy stanowisku km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 19 Lipca 2012 Autor Share Napisano 19 Lipca 2012 kurka miejscami slicznie się wypełnia a miejscami jak woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Ścieraj patyczkiem do uszu nasączonym wamodem do emali albo terpentyną, bo strasznie ściemniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 19 Lipca 2012 Autor Share Napisano 19 Lipca 2012 Ale właśnie tak robie i tylko jasne elementy dostają kontrastu a tam gdzie ciemna farba kolor nabrał czerni. Jak mój samochód gdy za długo nie odwiedzam myjni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Pierwsze zacieki w życiu. Z mocnym naświetleniem kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 no nie za dobrze to wygląda -niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Już wygląda dobrze, zacieki się wtopiły w bryłe kolorów. Jednakże gąski podczas montażu się rozpadły i po pracach wyglądają tragicznie wręcz. Utraciły całe swoje ułożenie. Myśle nad demontażem i montowaniu ogniwek od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Ciekawie nawet wyglada ten pył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Kurde model prawie gotowy, jedynie gąski się do niczego nie nadają. Więc pytanie jak najbezpieczniej je rozkleic i usunąć z nich farbe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Jakie te gąski. Farbę najlepiej się usuwa zmywaczem wamodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Gąski z ogniwek. Szlak je trafił podczas zakładania na układ jezdny, rozeszły się w kilku miejscach i całkowicie utraciły swój dopasowany wygląd i nawet nie moge ich połączyć do kupy. Szlak mnie powoli trafia. I jedynie z tej strony wyglądają w miare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 24 Lipca 2012 Autor Share Napisano 24 Lipca 2012 Lakier matowy nałożony już tylko oczekiwanie na gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 Jestem ciekaw jak bedzie wygladalo to wszystko po skonczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 24 Lipca 2012 Autor Share Napisano 24 Lipca 2012 Jestem ciekaw jak bedzie wygladalo to wszystko po skonczeniu. Sam jestem ciekaw szczerze powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Wyszła trochę ciemna.Poza tym bardzo ładnie wygląda acz trochę szkoda,że sf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi