analogic Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Ukonczony! . . . . . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Bardzo ładni wyszedł Ci pojazd i podstawka . Podoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 8 Lipca 2012 Autor Share Napisano 8 Lipca 2012 Bardzo ładni wyszedł Ci pojazd i podstawka . Podoba mi się . Dzieki Grzegorz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Świetnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Bardzo ładny i super podstawka. Doczepię się tylko do jednej rzeczy, co mi od razu wpadła w oko, mianowicie pojazd jest fajnie "styrany", fajne obicia, brudzenie itp. Ale dlaczego przód pojazdu wyszedł jak "nówka" czyściutki, i te wyglancowane kalki.... trochę to nie pasuje do reszty, troszkę bym zbrudził te kalki chociaż. To takie moje skromne zdanie tylko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Model bardzo ładny, a podstawka choć wielkościowo skromna to także bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Model bardzo ładny, super ciekawy pomysł na postawkę, nie halo tylko przód pojazdu( jak trafnie zauważył kolega dr.watson),Kalki jak z pod igły,ale całosć jak najbardziej in plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Ogladam forum przez telefon dlatego nie mam jak ocenic szczegol ale sama scenka niczego sobie. Pomyslowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Efektowny i miły dla oka model. Scenka kameralna, a jednocześnie klimatyczna. Jeśli chodzi o uwagi to nasuwa mi się tylko jedna. Jak dla mnie jest tu trochę zbyt dużo rdzy, szczególnie w górnych partiach pojazdu. Poza tym jest całkiem do rzeczy Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 9 Lipca 2012 Autor Share Napisano 9 Lipca 2012 Wnioslem poprawki wedlug uwag kolektywu pancernego wytarlem troche rdzy z gory modelu i dodalem narzedzia o ktorych wczesniej zapomnialem ale to juz naprawde koniec spadam konczyc pociag Dzieki za porady!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 O teraz Gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi