Deco Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Dla chwilowego odpoczynku od lotnictwa postanowiłem podziałać w cywilach. A oto wyniki mojej początkowej dłubaniny: Foto pudełka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 no powiem ze fajniutki silniczek.. czekamy na wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 20 Lipca 2007 Autor Share Napisano 20 Lipca 2007 no powiem ze fajniutki silniczek.. czekamy na wiecej Jutro foty wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 czekam czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Witam. Silnik pierwsza klasa. Modelik pewnie bedzie świetny. Zasiadam na widowni i czekam na dalsze fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 No proszę proszę... Zauważyłem, że od jakiegoś czasu kolega Deco zagląda do cywilki, ale o relację z budowy Hot Roda Cię nie podejrzewałem Powodzonka! Pozdrawiam, Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Silniczek musze przyznać ładny ...I model bardzo ciekawy. Czekam w takim razie na pozostałe fotki i oby wszystko szło jak należy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 uwielbiam muscle car 'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Super idzie, widzę powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 21 Lipca 2007 Autor Share Napisano 21 Lipca 2007 No proszę proszę... Zauważyłem, że od jakiegoś czasu kolega Deco zagląda do cywilki, ale o relację z budowy Hot Roda Cię nie podejrzewałem Powodzonka! Pozdrawiam, Przemo Na swoim koncie mam już dwa samochody ten jest trzeci. Chciałem odpocząć od lotnictwa. Więc zabrałem się za ten samochód . Chciałem wypróbować na nim nowe techniki takie jak flock i detale fototrawione . Ale wszystko an fotkach później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 Hej, Sorry, ale czy moglbys mnie oswiecic i napisac co to jest flock? Moze naucze sie czegos nowego Dzieki pozdrawiam, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 To taka mechata tkaninka, podobna troche do aksamitu, tylko bardziej jakby szorstka. Wyklada sie nim jakies pudeleczka na bizuterie, piora wieczne, szkatulki itd... Wiesz, o co chodzi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 21 Lipca 2007 Autor Share Napisano 21 Lipca 2007 Hej, Sorry, ale czy moglbys mnie oswiecic i napisac co to jest flock? Moze naucze sie czegos nowego Dzieki pozdrawiam, Marudek Majek ci to dokładnie wyjaśnił! Ja użyłem flocka do wykonania wycieraczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 21 Lipca 2007 Autor Share Napisano 21 Lipca 2007 Nowe fotki: Flock wyszedł mi ok jak na pierwszy . Model jest testowy wiec próbuje na nim nowe techniki. "Pedały" gazu itp są fototrawione z zestawu detail mastera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 jakies dzikie te wnętrze jak do muscle cara?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 Fajny modelik szykuje się Popraw fotel kierowcy bo jest przekrzywiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 22 Lipca 2007 Autor Share Napisano 22 Lipca 2007 jakies dzikie te wnętrze jak do muscle cara?/ Takie ma być brakuje jeszcze tylnej kanapy i deski rozdzielczej. Wnętrze muszę jeszcze pomalować lakierem satynowym bo za bardzo się błyszczy. Fajny modelik szykuje się Popraw fotel kierowcy bo jest przekrzywiony. Spróbuje to zrobić ! Jest tam mało miejsca pewnie będzie trzeba trochę przyciąć i poszlifować ale to drobnostka . Fotki deski i kanapy jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 23 Lipca 2007 Autor Share Napisano 23 Lipca 2007 Podczas malowanie deski i kanapy sprayem na mokra farbę wpadły mi paprochy zauważyłem je gdy dopiero farba wyschła i części te poszły do kreta. Na fotkach elementy zawieszenia i kierownica : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/770032d475dbe4f5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Fajnie, fajnie , fajnie! Te chromy będą się fajnie prezentować. Koła z resztą też. Jeszcze jak będą zderzaki i rury wydechwe to ten model będzie czadowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 25 Lipca 2007 Autor Share Napisano 25 Lipca 2007 Fajnie, fajnie , fajnie! Te chromy będą się fajnie prezentować. Koła z resztą też. Jeszcze jak będą zderzaki i rury wydechwe to ten model będzie czadowy Też mam taką nadzieje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 14 Września 2007 Autor Share Napisano 14 Września 2007 (edytowane) Kolejne foty z budowy po dość długiej przerwie spowodowanej potrzebą zakupu lakieru satynowego i robieniem T-34. Miałem już zaczynać P-40 , ale postanowiłem wrócić do Malibu. Wnętrze pokryte lakierem satynowym . Widać pełno drobinek flocka na ściankach ponieważ trochę się rozsypały po całym wnętrzu podczas przenoszenia na miejsce fotografowania jak wiadomo łatwo to można usunąć więc to zrobię . Jutro czeka mnie malowanie kasty . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43d9824b4e454e5a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b95be2bb98f43a9.html Edytowane 9 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 11 Listopada 2007 Autor Share Napisano 11 Listopada 2007 Fotka zrobiona dawno ale zapomniałem ją wrzucić . Okularki są z zestawu Interior Junk Detail Mastera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi