Deco Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Dla chwilowego odpoczynku od lotnictwa postanowiłem podziałać w cywilach. A oto wyniki mojej początkowej dłubaniny: Foto pudełka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 no powiem ze fajniutki silniczek.. czekamy na wiecej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted July 20, 2007 Author Share Posted July 20, 2007 no powiem ze fajniutki silniczek.. czekamy na wiecej Jutro foty wnętrza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 czekam czekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek91 Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Witam. Silnik pierwsza klasa. Modelik pewnie bedzie świetny. Zasiadam na widowni i czekam na dalsze fotki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 No proszę proszę... Zauważyłem, że od jakiegoś czasu kolega Deco zagląda do cywilki, ale o relację z budowy Hot Roda Cię nie podejrzewałem Powodzonka! Pozdrawiam, Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Silniczek musze przyznać ładny ...I model bardzo ciekawy. Czekam w takim razie na pozostałe fotki i oby wszystko szło jak należy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchner Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 uwielbiam muscle car 'y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Super idzie, widzę powodzonka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted July 21, 2007 Author Share Posted July 21, 2007 No proszę proszę... Zauważyłem, że od jakiegoś czasu kolega Deco zagląda do cywilki, ale o relację z budowy Hot Roda Cię nie podejrzewałem Powodzonka! Pozdrawiam, Przemo Na swoim koncie mam już dwa samochody ten jest trzeci. Chciałem odpocząć od lotnictwa. Więc zabrałem się za ten samochód . Chciałem wypróbować na nim nowe techniki takie jak flock i detale fototrawione . Ale wszystko an fotkach później. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Hej, Sorry, ale czy moglbys mnie oswiecic i napisac co to jest flock? Moze naucze sie czegos nowego Dzieki pozdrawiam, Marudek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 To taka mechata tkaninka, podobna troche do aksamitu, tylko bardziej jakby szorstka. Wyklada sie nim jakies pudeleczka na bizuterie, piora wieczne, szkatulki itd... Wiesz, o co chodzi, nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted July 21, 2007 Author Share Posted July 21, 2007 Hej, Sorry, ale czy moglbys mnie oswiecic i napisac co to jest flock? Moze naucze sie czegos nowego Dzieki pozdrawiam, Marudek Majek ci to dokładnie wyjaśnił! Ja użyłem flocka do wykonania wycieraczek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted July 21, 2007 Author Share Posted July 21, 2007 Nowe fotki: Flock wyszedł mi ok jak na pierwszy . Model jest testowy wiec próbuje na nim nowe techniki. "Pedały" gazu itp są fototrawione z zestawu detail mastera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchner Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 jakies dzikie te wnętrze jak do muscle cara?/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Fajny modelik szykuje się Popraw fotel kierowcy bo jest przekrzywiony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted July 22, 2007 Author Share Posted July 22, 2007 jakies dzikie te wnętrze jak do muscle cara?/ Takie ma być brakuje jeszcze tylnej kanapy i deski rozdzielczej. Wnętrze muszę jeszcze pomalować lakierem satynowym bo za bardzo się błyszczy. Fajny modelik szykuje się Popraw fotel kierowcy bo jest przekrzywiony. Spróbuje to zrobić ! Jest tam mało miejsca pewnie będzie trzeba trochę przyciąć i poszlifować ale to drobnostka . Fotki deski i kanapy jutro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 Podczas malowanie deski i kanapy sprayem na mokra farbę wpadły mi paprochy zauważyłem je gdy dopiero farba wyschła i części te poszły do kreta. Na fotkach elementy zawieszenia i kierownica : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/770032d475dbe4f5.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek91 Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Fajnie, fajnie , fajnie! Te chromy będą się fajnie prezentować. Koła z resztą też. Jeszcze jak będą zderzaki i rury wydechwe to ten model będzie czadowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted July 25, 2007 Author Share Posted July 25, 2007 Fajnie, fajnie , fajnie! Te chromy będą się fajnie prezentować. Koła z resztą też. Jeszcze jak będą zderzaki i rury wydechwe to ten model będzie czadowy Też mam taką nadzieje!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 (edited) Kolejne foty z budowy po dość długiej przerwie spowodowanej potrzebą zakupu lakieru satynowego i robieniem T-34. Miałem już zaczynać P-40 , ale postanowiłem wrócić do Malibu. Wnętrze pokryte lakierem satynowym . Widać pełno drobinek flocka na ściankach ponieważ trochę się rozsypały po całym wnętrzu podczas przenoszenia na miejsce fotografowania jak wiadomo łatwo to można usunąć więc to zrobię . Jutro czeka mnie malowanie kasty . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43d9824b4e454e5a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b95be2bb98f43a9.html Edited December 9, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Fotka zrobiona dawno ale zapomniałem ją wrzucić . Okularki są z zestawu Interior Junk Detail Mastera . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts