Mikele Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Witam, Zbieram dokumentację lotniczą 012. Mam trochę zdjęć z www.lwwo.slupsk.pl, ale potrzebuję zdjęcia ukazujące malowanie górnych i dolnych powierzchni. Przydała by się także pomoc w identywikacji kolorów. Jest na forum kilka osób ze Słupska, liczę na Waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) Polskie skrzydła nr 10 ,lotnictwo wojskowe Rosji tom 1 p.Butowskiego masz ? Edytowane 18 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Lipca 2012 Autor Share Napisano 18 Lipca 2012 Nie mam. Allegro też mówi, ze nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 coś podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Nie mam. Allegro też mówi, ze nie ma ;) Coś marnie szukałeś... http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=lotnictwo+wojskowe+rosji Pozycja Polish Wings nr 10 też jest w miarę systematycznie, ostatnio w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Lipca 2012 Autor Share Napisano 18 Lipca 2012 Ja własnie o tej ostatniej monografii. Obecnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Ale tam i tak 012 nie ma z góry, a coś podobnego będziesz miał zaraz na skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Poznan Air Show 91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Ale tam i tak 012 nie ma z góry, a coś podobnego będziesz miał zaraz na skrzynce Też bym się uśmiechnął ... szeroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Ale tam i tak 012 nie ma z góry, a coś podobnego będziesz miał zaraz na skrzynce Też bym się uśmiechnął ... szeroko zdjecie 012 z gory jest w lotnictwie Rosji tom 1 Butowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Dzięki Em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Witam, potrzebuję dobrze obfotografowanej drabinki do MiG-23. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi