Przemo1CK Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Witam Chciałbym pokazać mój najnowszy projekt, mianowicie żywiczny model powojennej, rumuńskiej wersji niszczyciela czołgów Hetzer. Model to wyrób firmy Kora Models z Czech, dodałem do niego Friule, oraz antenę z RBmodel. Do pomalowania modelu użyłem zestawu do modulacji z AK Interactive (nr 028). Widok przed malowaniem: I gotowy model: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Piękny jak zawsze zresztą, świetne zacieki i brudzenie gąsienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawell Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 powojennej, rumuńskiej wersji niszczyciela czołgów Hetzer. Raczej wojennej. Dwa istniejące prototypy zostały przejęte (i pewnie zniszczone) przez Armię Radziecką w 1944 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Piękny jak zawsze zresztą, świetne zacieki i brudzenie gąsienic zgadzam się całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 18 Lipca 2012 Autor Share Napisano 18 Lipca 2012 Dzięki panowie No tak, oczywiście "wojennej", bardzie chodziło mi o to, iż nie był użyty. Ale racja Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Malowanie fajne. Nasuwa się jednak pytanie. Dlaczego końcówka lufy taka czarna??? Gdzie on się tyle nastrzelał (jednorazowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Czemu uparłeś się na miniatury ? Chyba jako jedyny je jeszcze stosujesz. Dlaczego końcówka lufy taka czarna??? Pewnie klient tak chciał Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 18 Lipca 2012 Autor Share Napisano 18 Lipca 2012 Nie, raczej przyzwyczajenie. U mnie nie ma opcji "klient tak chciał", robię jak ja chcę, nie klient... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Pomalowany ładnie, a tumik podoba mi się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Witam! Ładny, świetnie pomalowany. Lubię takie wyprane kolory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi