LotmaniaK Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Witam. Mam pytanie jak postarzać model? Jąkaś specjalną farbą czy proszkiem? Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Uważasz że każdemu będzie się chciało pisać to samo dla każdego początkującego? Trochę samodzielności. Poszukaj najpierw w dziale "tajniki modelarstwa" potem zobacz na YouTube, Google, inne forum, warsztaty kolegów z działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Kilkadziesiąt stron różnych porad -szukać i czytać Jest specjalny dział zatytułowany "Tajniki modelarstwa " w którym zadajesz zresztą pytanie -troche wysiłku w poszukiwaniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LotmaniaK Napisano 25 Lipca 2012 Autor Share Napisano 25 Lipca 2012 Dobra zrozumiałęm.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Ej no nie ciśnijcie już tak mu może szukał i nie znalazł ja nie wiem jak postarzać model więc Ci nie pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LotmaniaK Napisano 25 Lipca 2012 Autor Share Napisano 25 Lipca 2012 Nic nie znalazłem w dziale "Tajniki modelarskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siczus Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 czas: ok 25sek wynik: viewtopic.php?f=104&t=9571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LotmaniaK Napisano 25 Lipca 2012 Autor Share Napisano 25 Lipca 2012 Dzięki. Nie wiedziałem że weathering to to.Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Poprzegladaj też warsztaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Jak mówili koledzy, tutaj znajdziesz wszystko. Ja wszystkiego czego się nauczyłem to właśnie stąd. Cierpliwości, i znajdziesz... czytaj tylko wszystko dokładnie. Na każde pytanie na pewno znajdziesz odpowiedz w dziale Tajniki modelarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Jesteś początkujący. Nie rób wszystkiego na raz. Najpierw zbuduj prosty model według instrukcji montażu i go czysto pomaluj. Jaki ma sens "postarzanie" modelu, kiedy jeszcze podstawowych technik i umiejętności nie opanowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi