Szczekan Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 4 Września 2012 Autor Share Napisano 4 Września 2012 Witam W końcu udało mi się zmotać jakieś fotki, z telefonu ale nie są najgorsze. Model pomalowany dostanie teraz bezbarwny i kaleczki. Zrobiłem przedział klimatyzacji ale fotki dam jak już go pomaluję, dorobiłem też wyrzutnie ASO na ogonie, i po prawej stronie statecznika pionowego ten taki cypelek również z metalu, bo oryginał mi gdzieś uciekł.do zrobienia mam jeszcze akumulatory. Motam też podstawkę ale tą zobaczycie już najprawdopodobniej w galerii. Dziś jak wracałem z nowej szkoły znalazłem 5 dych to tez kupiłem sobie prezent w postaci Ka-29 z HB i mam już stateczniki do rakiet Model dostanie jeszcze taki jakby wózek montowany do przedniego podwodzia coby można go było ciągać po lotnisku. Łopaty będą przywiązane do podwodzia. Na podstawce wylądują też jakieś kartony, beczka z olejem castrol, 2 wózki narzędziowe, może jakiś stolik, wózek z rakietami, do jednego z kół będzie podłączony kompresor (prawie gotowy) . Figuranci na podstawce to najprawdopodobniej Italeri NATO ground crew, lub coś z hasegawy. Działko na dziobie, wybrało wolność więc dorobiłem nowe, zamek z igły 1.2, w niego wklejona igła 0.8 i doklejony 4 lufy z 0.5mm. Teraz fotki : Metalowe części, wał ogonowy musiał być wklejony przed malowaniem, próbnik będzie jeszcze trochę pocieniony, a na górze widać zalążek rakiety Falanga. I pokrywa APU z blaszki, druga strona gdzieś mi się zapodziała Wyrzutnie szynowe, gotowe w 80%. To chyba tyle. Thanks for watching, hope You like it 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Ojoj ale przejscia kolorów zupełnie nie takie,rozmyte ,trzeba było plasteliną wymaskować i układ plam też nie teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 4 Września 2012 Autor Share Napisano 4 Września 2012 Właśnie wiem, ale modelu już kąpał nie będę, układ plam starałem się uzyskać wg. instrukcji ale potem zacząłem poprawiać i wysło jak wyszło. Następnym razem będę mądrzejszy i wezmę pattafix czy tam inną masę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi