pan_piotrek Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Witam, na boku od tygodnia składam taką poczwarę i chyba dojrzała już do publicznych wystąpień. Model Dragona wyposażony w bardzo ładne wnętrze, nie wiem na ile poprawne bo nie wgłębiałem się w temat. Nie mam zamiaru także zbyt go eksponować więc i skleiłem go trochę dla sztuki. Malowanie z okresu walk pod stalingradem szaro-piaskowe(albo dunkelgelb) A sam model prezentuję się na razie tak(jeszcze nie szpachlowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 A jak składalnośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 31 Lipca 2012 Autor Share Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) Dobrze, bez szaleństwa Między tylną płytą a górą kadłuba jakaś 1mm szpara, kilka elementów wymaga uwagi. Ogólnie Tamiya to to nie jest, ale nie jest źle. Za to mało czytelna instrukcja kilku rzeczy trzeba się domyślać(porównywać ze zdjęciami oryginału). Edytowane 31 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Bede tu zagladal z mila checia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Kiedyś skleiłem dwójkę ze starej Tamki, ale miło wspominam ten model. Popatrzę jak ten Dragon ci wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Wnętrze bardzo ładnie wygląda .Przedziału z silnikiem nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Niestety nie ma, wnętrze ładne nie wiem czy poprawne ale i tak nic nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 fajnie że dwójka a nie kolejna pantera albo tygrys Ja tam na malowanie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Ja tam na malowanie czekam Ja też Robercie ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Dobrze, bez szaleństwa Między tylną płytą a górą kadłuba jakaś 1mm szpara, kilka elementów wymaga uwagi. Ogólnie Tamiya to to nie jest, ale nie jest źle. Za to mało czytelna instrukcja kilku rzeczy trzeba się domyślać(porównywać ze zdjęciami oryginału). Niestety mam też problem z instrukcją IV-H Dragona, nie dość tego, iż jest od wersji F2 lub G to jeszcze we wnętrzu są elementy wersji G, H, J i Brumbar które nie mają pokrycia. Ciekawy model będe podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Ten model ma już za sobą, nie pamiętam aby były jakieś poważne problemy przy składaniu. Powodzenia na pewno będę tutaj zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi