gizmo1986 Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Dokładnie, model na b.wysokim poziomie, a człowiek jest omylny, i każdy popełnia błędy, a czepianie się takich niby błedów, to szukanie faktycznie, dziury w całym, świetny model po prostu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Panowie. Nikt już nikogo się od dawna nie czepia, więc proszę już nie napędzajmy sztucznie tematu, a skupmy się tylko i wyłącznie na samym modelu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Y.Czart Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2012 No to wracając do modelu, dla miłośników zdjęć w plenerze malutki fragment "outdoor session" na lotnisku aeroklubowym w Piotrkowie Trybunalskim. Wielkie dzięki dla Panów z zarządu lotniska za umożliwienie popstrykania : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 O właśnie coś podobnego sam chciałem zrobić. Wygląda super realistycznie, no i to jednak plener Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 <<>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Gdybym nie znał historii modelu z "MR" to nie zwróciłbym na niego szczególnej uwagi. Ale, że znam - to chylę czoła. KFS, KY Czart - dzieciaki dajcie spokó,j bo przykro się robi i na prawdę mało już zostało modelarskiego internetu bez tych wygłupów. Błagam. Myślę, że w realu byście się jednak nie pobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZESIEK31 Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 I widzisz Pan Panie Feliks poco komu wytykać . Kto mieczem wojuje........ Spitfire super, jak kiedyś usłyszałem na zawodach " Kupa nikomu niepotrzebnej Porządnej roboty" .Czapka z głowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Spitfire super, jak kiedyś usłyszałem na zawodach " Kupa nikomu niepotrzebnej Porządnej roboty" .Czapka z głowy . A czy autor tej opinii jakoś ją uzasadnił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Y.Czart Napisano 14 Października 2012 Autor Share Napisano 14 Października 2012 Temat Spitfira zamknięty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZESIEK31 Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Być może autor tej wypowiedzi miał na musli to ze się modelarz napracuje i nikt tego nie doceni. stąd określenie- kupa solidnej nikomu......... Dla większości osób, laików, to jest ..... a co tu pisać wszyscy wiedzą co mam na myśli. Róbmy swoje Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Model jest po prostu bajeczny. Znaczy się 'bajecznie' realistyczny. Szczególnie widać to na tych ostatnio dodanych fotkach. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Y.Czart Napisano 20 Października 2012 Autor Share Napisano 20 Października 2012 Dzięki. Do finałowej galerii kończącej tej projekt zapraszam do MR: http://www.modelarstworedukcyjne.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=231:spitfire-erica-locka-132-tamiyarevell-galeria&catid=34:galerie-modeli&Itemid=76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jic Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Jakich farb użyłeś do pomalowania modelu ? ; P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi