Truckerek93 Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Z powodu mego lenistwa nie chciało mi się szukac więc zakładam temat , w którym szukam odpowiedzi na pytanie: z czego wykonać okablowanie silnika i ramy w Ciągniku siodłowy skala 1/24 chodzi głównie o Scanie R500 jeżeli ktoś ma fotki też się przydzadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Pewnie tak samo i z tego samego co w modelu samolotu wykonuje się różnego rodzaju przewody/rurki itp duperele czyli cienkie druciki miedziane, mosiężne. Można też znaleźć ciekawe pomysły tu viewtopic.php?t=271 Faktycznie jesteś leniwy bo temat jest dwie linijki pod tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Lipca 2007 Autor Share Napisano 27 Lipca 2007 A moje motto brzmy: Lenistwo nie ma granic. ja wpadałem na pomysł na wykorzystanie żyłki do łowienia ryb ma ona różne grubość wiec nadaje się do różnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 A moje motto brzmy: Lenistwo nie ma grani ....to na moją pomoc możesz liczyć jak pielęgniarki na podwyżkę pensji..... .....przy takim motto życiowym może lepiej kupować modele na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Odpowiedzialbym na Twoje pytanie, bo wiem z czego wykonac okablowanie, ale z powodu mojego lenistwa, nie chce mi sie tyle pisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Ostatnio też mam lenia, a więc i na mnie nie masz co liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 A jaaaa nieeee moooogęęęę wkleeeeiiiiiććć liiiiiiinkaaaaaa..... OOooooojjjjj.... Chyyyyybaaaaa cooooooś siiiiiiięęęęę zeeeeepsuuuuułooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 A ja mam pokrewne pytanie skąd brać schematy okablowań. Ja mam np scani 143. Robić okablowanie tak na wyczucie czy szukać wytrwale. Wiem że pojawiają się modele z okablowaniem ale jakoś nie miałem okazji spotkać kogoś kto by mi zdradził sekret? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi