Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 dzięki kiemlicz od razu mi lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 dacie spokój z tym klejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Jak ty chcesz poprawić swój poziom jak nikogo nie słuchasz? To po co CI forum jak robisz i tak najlepiej? Ale pliz - posłuchaj,czytaj co piszą inni...nawet jeżeli to krytyka,krytyka i tylko krytyka. Zgadzam się z kolegą. Przecież każdy zainteresowany chce CI pomóc a nie pisać jakieś złośliwości.Stosuj się do rad a na pewno z czasem krytyka ustąpi pochwałą. Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Dla mnie to co się tutaj dzieje to jakiś cyrk... Widać, że masz poniżej 15 lat. I powiedz mi co ja mam Ci ocenić na tym zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 to zdjęcie akurat jast nieostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Modelarz15220, rób swoje i nie przejmuj się głupimi docinkami.Klepią złośliwe komentarze, bo zżera ich zazdrość. Gdy sami byli w Twoim wieku, to matki musiały im sznurowadła wiązać. dość odważne słowa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Modelarz15220, rób swoje i nie przejmuj się głupimi docinkami.Klepią złośliwe komentarze, bo zżera ich zazdrość. Gdy sami byli w Twoim wieku, to matki musiały im sznurowadła wiązać. Kolego daruj sobie takie komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Modelarz15220, rób swoje i nie przejmuj się głupimi docinkami.Klepią złośliwe komentarze, bo zżera ich zazdrość. Gdy sami byli w Twoim wieku, to matki musiały im sznurowadła wiązać. Nie wiesz co Ty piszesz człowieku, te "głupie docinki" bym sobie darował z Twojej strony. Faktycznie, zżera mnie zazdrość bo nie jestem tak wybitnie utalentowanym modelarzem... Wiek to jedno a umiejętność zachowania się w starszym gronie to drugie. Patrząc się na posty kolegi Modelarz15220 odnoszę wrażenie, że koło nosa mu to lata co się tutaj pisze, do tego próbuje wcisnąć tezy o dobrych zdjęciach. Nie miałem na celu "obsmarowania" autora wątku ale niestety, wygląda to tak jak wyżej napisałem. Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 zatkało seb??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 ale obsmarowałeś i nie docinaj kiemliczowi bo dobrze napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Administracja powinna zamknąć ten wątek rodzący zło na każdym kroku. Vanitas vanitatum et omnia vanitas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 robi się ciekawie-mam już piwo i paluszki zaj...sty "Modelarz" kontra reszta świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Robi się sejmowo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Z powodu licznej krytyki wątek uznaje za zamknięty na stałe. Modelarz15220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Jak ktoś chce, żeby ten wątek nabrał sensu to proponuję po prostu nie komentować, nie bawić się w wujka dobrą radę, a ignorować. EOT z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Czy da się na tym forum usunąć wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Jak dzieci. Naiwni jak dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Czy da się na tym forum usunąć wątek. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Czy da się na tym forum usunąć wątek. Nie. Zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Przenieść na . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Już zamknąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Przenieść na . Zapraszamy, zobaczymy jaki kozak będziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam choć sklejam dość długo a na forum jestem od nie dawna to sądze ze rady i opinie kolega Modelarz który zamkną post dostawał od kolegów modelarzy.Koledzy dawali rady i też uwagi tak jak chciałeś,nie umiałeś ich przyjąć,wręcz przeciwnie zbierała się w tobie na dodatek złość choć nie wiem dlaczego.Miałeś przez innych wytłumaczone perfekcyjnie jak robić jak postępować sorry ale olałeś to,a zdjęcia to już koledzy pisali ja to pominę.Słuchaj i docieraj się.Przejrzyj swoją relację i opinie od początku do końca i sam wyciągnij wnioski,nie życzę Ci żle,i słuchaj jeszcze raz słuchaj.Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 boję się tych rozmów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi