Apache Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 (edited) Witam Tak sobie pomyślałem czy nie zrobić by projektu grupowego F-16. Samolot bardzo popularny a na rynku dostępne jest dużo jego modeli. Ja składam 16 MLU z Kinetica. Może przyłączyło by się jeszcze kilka osób które robią 16 i był by fajny projekcik grupowy. Link do tematu w dziale Warsztaty; http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=34282&p=523261#p523261 Czemu założyłem 2 tematy? nie wszyscy odwiedzają dział projekty grupowe.Jest po prostu większa szansa że więcej osób zauważy projekt. pozdrawiam i zapraszam do wypowiedzenia się! Edited August 15, 2012 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seweryn Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Jestem za, może mnie to zmobilizuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystiankr Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Jestem na tak Zrobie f16 a w barwach wenezueli( bardzonciekawe kamo) Dajcie znac o terminach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apache Posted August 16, 2012 Author Share Posted August 16, 2012 Terminy myślę że do końca roku. Zależy jak komuś najlepiej jak ja mam teraz F-16 rozgrzebanego to skończę go trochę wcześniej.A jak ktoś zamierza robić później to niech zacznie później. Termin oczywiście jak ktoś się nie wyrobi czy ni będzie miał teraz czasu to przedłuży się. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek33365 Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Może i ja dołączę tylko jak skończę Antka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apache Posted August 16, 2012 Author Share Posted August 16, 2012 witam zeby nie tworzyc komplikacji piszmy nasze porty w drugim watku projektu grupowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmasam Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Jeszcze mam pytanie względem projektów grupowych. Czy do ogólnego utworzenia projektu potrzebna jest duża ilość chętnych czy jak to działa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ten projekt jeszcze jest aktualny? Pytam bo robię aktualnie F-16C z MisterCrafta Z taką samodzielną małą waloryzcją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts