Apache Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam Tak sobie pomyślałem czy nie zrobić by projektu grupowego F-16. Samolot bardzo popularny a na rynku dostępne jest dużo jego modeli. Ja składam 16 MLU z Kinetica. Może przyłączyło by się jeszcze kilka osób które robią 16 i był by fajny projekcik grupowy. Link do tematu w dziale Warsztaty; http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=34282&p=523261#p523261 Czemu założyłem 2 tematy? nie wszyscy odwiedzają dział projekty grupowe.Jest po prostu większa szansa że więcej osób zauważy projekt. pozdrawiam i zapraszam do wypowiedzenia się! Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Jestem za, może mnie to zmobilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystiankr Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Jestem na tak Zrobie f16 a w barwach wenezueli( bardzonciekawe kamo) Dajcie znac o terminach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Terminy myślę że do końca roku. Zależy jak komuś najlepiej jak ja mam teraz F-16 rozgrzebanego to skończę go trochę wcześniej.A jak ktoś zamierza robić później to niech zacznie później. Termin oczywiście jak ktoś się nie wyrobi czy ni będzie miał teraz czasu to przedłuży się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Może i ja dołączę tylko jak skończę Antka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 witam zeby nie tworzyc komplikacji piszmy nasze porty w drugim watku projektu grupowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmasam Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Jeszcze mam pytanie względem projektów grupowych. Czy do ogólnego utworzenia projektu potrzebna jest duża ilość chętnych czy jak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 Ten projekt jeszcze jest aktualny? Pytam bo robię aktualnie F-16C z MisterCrafta Z taką samodzielną małą waloryzcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi