TAPIR Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Witam Modelik ciężarówy to ICm oczywiście, natomiast platforma to żywiczny wyrób DESkit plus wózki od Flaka 37 Tamiya Więcej fotek -> http://afv-diorama.blogspot.com/2012/09/krupp-with-platform.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Super . Bardzo mi się podoba.Siatka to produkcja edka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 Tak siatka jest Eduarda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Ładny model, choć siatka i plandeka jakoś nienaturalnie sztywne mi się wydawają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Przyczepie się do fotek, mało oświetlone zdeka niewyraźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Robi na mnie duże wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Super pomysł i wykonie. Rzadko spotykany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Ciekawy pomysł i super wykonanie. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Ciekawy temat, wykonanie in plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Było co ciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi