tomek14147 Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2013 Washa planuje dać brązowego. W ogóle sprawę brudzenia muszę mocno przemyśleć, bo nie chcę go zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 Trochę podziałałem olejami i zrobiłem brązowego wash'a. Z efektów jestem jako-tako zadowolony, zimowe kamo jest dla mnie strasznie trudne w malowaniu. Wrzuciłem także nieco bambetli (tak wiem brezent wyszedł za zielony, poprawi się). Na dobrą sprawę pozostało mi jeszcze pobawić się pigmentami, szczególnie na podwoziu i to chyba będzie na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Mnie się tam to kamo widzi - coś innego niż zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Ooooo ale fanie Ci wychodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Hej.Jest fajnie,naprawde dobrze to wyglada.Udalo Ci sie zgubic skale-patrzy sie jak na 35tke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 niestety zamiast washa wyszła rdza, kolor nie jest najlepiej dobrany jak na moje oko, może jak zrobisz podstawkę w takiej tonacji to ten efekt się trochę zgubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Kolor to wina przede wszystkim zdjęć, nie mogłem dojść do porozumienia z moim aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 20 Lutego 2013 Autor Share Napisano 20 Lutego 2013 Koniec: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi