tomek14147 Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 Washa planuje dać brązowego. W ogóle sprawę brudzenia muszę mocno przemyśleć, bo nie chcę go zepsuć. Cytuj
tomek14147 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Napisano 9 Lutego 2013 Trochę podziałałem olejami i zrobiłem brązowego wash'a. Z efektów jestem jako-tako zadowolony, zimowe kamo jest dla mnie strasznie trudne w malowaniu. Wrzuciłem także nieco bambetli (tak wiem brezent wyszedł za zielony, poprawi się). Na dobrą sprawę pozostało mi jeszcze pobawić się pigmentami, szczególnie na podwoziu i to chyba będzie na tyle. Cytuj
bazylms Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Mnie się tam to kamo widzi - coś innego niż zazwyczaj. Cytuj
wojtas Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Hej.Jest fajnie,naprawde dobrze to wyglada.Udalo Ci sie zgubic skale-patrzy sie jak na 35tke. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 niestety zamiast washa wyszła rdza, kolor nie jest najlepiej dobrany jak na moje oko, może jak zrobisz podstawkę w takiej tonacji to ten efekt się trochę zgubi. Cytuj
tomek14147 Napisano 10 Lutego 2013 Autor Napisano 10 Lutego 2013 Kolor to wina przede wszystkim zdjęć, nie mogłem dojść do porozumienia z moim aparatem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi