Tiomny Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 BTR zjechany na maksa wiem ale nie umiem go odratować:( Sorki że mało fot ale postaram się dodać więcej na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Witam.Dwa zdjęcia,trochę mało ale że tak tylko skomentuje-na nich wygląda ciekawie model i żołnierze również choć zdjęcia niezbyt wyrażne przynajmniej to ostatnie.Jak wcześniej napisałeś wrzuć więcej fotek.Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Drewniane magazynki?? Daj normalne fotki, bo te 2 to szkoda Twojego i naszego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiomny Napisano 21 Września 2012 Autor Share Napisano 21 Września 2012 Nie magazynki nie są drewniane, w zamysle miały być pomarańczowe. Dzisiaj postaram sie dodać więcej zdjęć ale mam wolnego neta więc nie wiem ile dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiomny Napisano 21 Września 2012 Autor Share Napisano 21 Września 2012 Ogólnie wiem że zrobiłem drużynę albinosów, więc sorki za wybielenie skóry;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Na zdjęciach nie za dużo widać... 1) mundury okropnie się świecą 2) wyborowy z SWD jakoś strasznie dziwnie broń trzyma - lewa ręka (łokieć) nie oparta o kolano, lewa dłoń dziwnie ułożona, prawa ręka zupełnie wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Powiem tak, każdy kiedyś zaczynał. Prawda jest taka, że nie jest to niestety udana praca. Nie znaczy to że masz porzucić modelarstwo. Wręcz przeciwnie. O ile nie widać detali jeżeli chodzi o klejenie, to malowanie dołożyło gwóźdź do trumny. Wygląda na malowane pędzlem. Ja sam maluję aero i pędzlem nie potrafię, ale jest kupa poradników na forum jak to robić. Problem często polega na tym, że na początek modelarze wybierają sobie za ambitne projekty. Weź nastepny model w malowaniu jednobarwnym i postaraj się opanować technikę poprawnego malowania. Na kamo przyjdzie jeszce czas. Tak więc otwórz nowy warsztat, weź jakiś prosty model i ćwicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 W całej rozciągłości zgadzam się z bazylmsem że każdy kiedyś zaczynał.Ja maluję tylko pędzlem i widzę że farba była zdecydowanie za gęsta w dodatku kładziona chaotycznie jeżeli malujesz pędzlem to warstwa musi być albo wzdłuż albo w poprzek.Co do kolorów to ci Ruscy strasznie się świecą następnym razem mundury maluj matowym ew.pomaluj później lakierem matowym. Na poczatek zrób sobie coś jednokolorowego.Następnym razem będzie lepiej trenuj dalej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Przepraszam, nie podoba mi się. Gdy się robi model, to warto chwilkę się zastanowić nad tym co chce się zrobić. Zebrać niezbędne materiały. Patrząc na to jako sędzia modelarski, na konkursach, ludzie początkujący, reprezentują dużo wyższy poziom. Ale podstawą ich modelarstwa, jest to, że pytają starszych kolegów, szukają dokumentacji. Ze swojej strony, życzę Ci powodzenia i niezrażania się w dalszej przygodzie z modelarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi