KAMIL90 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Witam chcę zbudować model Sherman Firefly i w tej kwesti mam pytanie czy mogę użyć tego zestawu http://www.exito.sklep.pl/pl/p/BLACK-DOG-T35028-135-British-Sherman-Firefly-hessian-tape-camo-net-accessories-set/6857 do tego modelu http://www.exito.sklep.pl/pl/p/DRAGON-6568-135-Firefly-1c-Welded-Hull/12369 . Za wszelkie podpowiedzi będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Tak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 No i co dalej?? Jakieś warsztat czy cóś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 27 Października 2012 Autor Share Napisano 27 Października 2012 Witam chwilowo niema mnie w domu i nie mam jak wrzucić zdjęć ale model dostał już podkład i czeka na dalsze malowanie , zdjęcia wrzucę po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Listopada 2012 Autor Share Napisano 5 Listopada 2012 Oto obiecane zdjęcia model jest w trakcie brudzenia. Wszelkie uwagi mile widziane created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Z czego robione maskowanie ?Ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Listopada 2012 Autor Share Napisano 5 Listopada 2012 Z czego robione maskowanie ?Ładnie wygląda. jest to wyrób firmy Black Dog http://www.exito.sklep.pl/pl/p/BLACK-DOG-T35028-135-British-Sherman-Firefly-hessian-tape-camo-net-accessories-set/6857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Nie jest źle z tego co widać, a widać umiarkowanie bo fotki słabe. Na pewno widać niedomalowane gumy na kołach. Nie wiem czy jeszcze będziesz washował hessian tape na wieży i klamoty jak nie to pryśnij matem bo się błyszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 6 Listopada 2012 Autor Share Napisano 6 Listopada 2012 Dzięki za uwagi , model jest dopiero w początkowej fazie wykaniczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Ja bym pościerał trochę tych pigmentów z wózków tak,żeby zostały tylko w zakamarkach. Nie wiem czy to wina fotek ale za bardzo jedno kolorystyczne to brudzenie na wózkach.Zróżnicuj je bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Model wygląda naprawdę nieźle jak na tym etapie! tylko ten pakuneczek na przedniej płycie troszkę plastikowo wygląda , ale jak sądzę po brudzeniu będzie też nieźle wyglądał. Mam pytanie mianowicie, jak z tym zestawem dragona ? jaka jakość plastiku wyprasek ? ile jest polskich oznaczeń? jest porównywalny do modelu shermana FF IC "ZEMSTA II" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi