Demonion Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Cóż powolutku rozpoczynam przygotowania do nowej "dłubaniny". Na pierwszy rzut detale miłe dla oka, mnogo części. Na swój sposób model jest wyzwaniem dla mnie z uwagi, iż należy wykonać wnętrze - wcześniej nie miałem okazji. A teraz dla znawców tematu takie małe pytanko - Czy należy flak pomalować w panzergrau tak jak na schemacie czy też należy zachować standartową barwę bronii? Z powodu dużego obciązenia w pracy trochę czasu ten warsztat zajmie. Na chwilę obecną to tyle słowem wstępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Chętnie patrzę, bo mam jedynkę z Tristara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 6 Października 2012 Autor Share Napisano 6 Października 2012 Chętnie patrzę, bo mam jedynkę z Tristara. Ten zestaw to jedyneczka dodana z flakiem. Można dwa oddzielne pojazdy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Lufę możesz machnąć gunmetalem,zamek też reszta Panzer Grau jutro poszukam dokładniejszych zdjęć to zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 8 Października 2012 Autor Share Napisano 8 Października 2012 Po całodniowym dłubaniu flak prawie gotowy brakuje magazynków w podręcznym zasobniku. Zdjęcia fatalne bo aparat został użyczony ciotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Będzie na czym oko zawiesić jak to skończysz. Detal jak widać świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Dziaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 23 Października 2012 Autor Share Napisano 23 Października 2012 Niestety zamykam warsztat z uwagi, iż w dniu dzisiejszym z powodu mojego gapiostwa podczas ściągania z pólki książki strąciłem kadłub i wyniku spotkania z kantem mebla oraz podłogą nastąpiło połamanie elementów kadłuba i ostało się jedynie działko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Przecież to plastk i da się posklejać. Potem trochę szpachli i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Przecież to plastk i da się posklejać. Potem trochę szpachli i będzie git. Popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Popieram zdanie przedmówców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Popieram zdanie przedmówcy przedmówców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 23 Października 2012 Autor Share Napisano 23 Października 2012 Skoro naciski są to coś tam z nim postaram się zrobić ale to za jakiś czas bo maraton w robocie wciąż trwa i końca nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 I to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Skoro naciski są to coś tam z nim postaram się zrobić ale to za jakiś czas bo maraton w robocie wciąż trwa i końca nie widać. nacisk jak nacisk ale model jest zbyt fajny by go zmarnować dajesz z tematem bo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Skoro naciski są to coś tam z nim postaram się zrobić ale to za jakiś czas bo maraton w robocie wciąż trwa i końca nie widać. Musisz zastanowić się nad jedną,zaj....cie ważną sprawą-co byś chciał w życiu robić?!a później to rób!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi